Skip to main content
Salade de thon à la toscane

Salade de thon à la toscane

1 portion | avec couscous

3.8
(20)

Whip up lunch in a flash with our Tuscan Tuna Salad! All you need is a little hot water and lunch is ready in no time!

Allergènes:
Thon
Blé
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson3 minutes
DifficultéMoyen
quantité par portion

1 pièce(s)

Thon en conserve

(Contient: Thon)

½ tasse(s)

Couscous

(Contient: Blé)

¼ tasse(s)

Pesto de tomates séchées au soleil

(Contient: Lait Peut contenir : Soya, Sulfites)

1 pièce(s)

Mini concombres

1 pièce(s)

Tomate

Pas inclus dans votre livraison

0.06 cc

Poivre*

0.06 cc

Sel*

Énergie (kcal)770 kcal
Graisses33 g
dont saturés3 g
Glucides89 g
dont sucres9 g
Fibres7 g
Protéines31 g
Cholestérol30 mg
Sel910 mg
Bol à mélanger, moyen
Verre doseur

Instructions

Make couscous
1

Before starting, wash and dry all produce. Bring 2/3 cup water to a boil in a small pot or kettle. Add couscous and boiling water to a medium bowl. Season with salt and pepper, then stir to combine. Cover and let stand for 5 min.

Prep
2

Meanwhile, drain tuna.Cut cucumber into 1/4-inch slices.Cut tomato into 1/4-inch pieces.

Finish and serve
3

Fluff couscous with a fork. Add pesto, tuna, cucumbers and tomatoes to couscous. Season with salt and pepper, then stir to combine.

D’autres plats uniques et délicieux avec ces ingrédients

Idée repas du soir : testez nos meilleures recettes

Menu de la semaine : découvrez nos recettes