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Scones à la ciboulette et au cheddar en extra

Scones à la ciboulette et au cheddar en extra

2 portions

Des scones encore meilleurs que ceux de grand-maman? Dur à croire, mais oui! Ces scones maison sont remplis de ciboulette savoureuse et de cheddar au goût fort.

Allergènes:
Blé
Oeuf
Moutarde
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson
DifficultéMoyen

Ingrédients

/ sert 2 personnes

1.5 tasse(s)

Farine tout usage

(Contient: Blé)

2 cs

Mayonnaise

(Contient: Oeuf, Moutarde)

6 cs

Crème sure

(Contient: Lait)

1 cs

Poudre à pâte

¼ tasse(s)

Fromage cheddar, râpé

(Contient: Lait)

7 g

Ciboulette

Pas inclus dans votre livraison

1 cc

Sucre*

¼ cc

Sel*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)570 kcal
Graisses22 g
dont saturés8 g
Glucides74 g
dont sucres4 g
Fibres2 g
Protéines17 g
Cholestérol40 mg
Sel1470 mg
Gras Trans0.4 g
Potassium175 mg
Calcium250 mg
Fer4.3 mg

Ustensiles

Grand bol

Instructions

Préparer la pâte
1

Before starting, preheat the oven to 425°F. Wash and dry all produce. Thinly slice the chives. Whisk together mayo, sour cream, chives, cheese, baking powder, 3 tbsp water, 1/4 tsp salt and 1 tsp sugar in a large bowl. Stir in flour until just combined. Using your hands, press dough together into a loose ball. Flatten dough and press into a 1-inch thick disc.

Faire cuire les scones
2

Cut the biscuit disc into 8 equal wedges. (NOTE: you will have 16 wedges for 4 ppl.)Transfer biscuits to a parchment-lined baking sheet. Bake in the middle of the oven, until puffed up and golden, 10-12 min.

Terminer et servir
3

Divide the biscuits between plates. Halve biscuits and brush with butter if desired.

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