
Des scones encore meilleurs que ceux de grand-maman? Dur à croire, mais oui! Ces scones maison sont remplis de ciboulette savoureuse et de cheddar au goût fort.
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
1.5 tasse(s)
Farine tout usage
(Contient: Blé)
2 cs
Mayonnaise
(Contient: Oeuf, Moutarde)
6 cs
Crème sure
(Contient: Lait)
1 cs
Poudre à pâte
¼ tasse(s)
Fromage cheddar, râpé
(Contient: Lait)
7 g
Ciboulette
1 cc
Sucre*
¼ cc
Sel*

Before starting, preheat the oven to 425°F. Wash and dry all produce. Thinly slice the chives. Whisk together mayo, sour cream, chives, cheese, baking powder, 3 tbsp water, 1/4 tsp salt and 1 tsp sugar in a large bowl. Stir in flour until just combined. Using your hands, press dough together into a loose ball. Flatten dough and press into a 1-inch thick disc.

Cut the biscuit disc into 8 equal wedges. (NOTE: you will have 16 wedges for 4 ppl.)Transfer biscuits to a parchment-lined baking sheet. Bake in the middle of the oven, until puffed up and golden, 10-12 min.

Divide the biscuits between plates. Halve biscuits and brush with butter if desired.