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Up and at Em Avocado Toast

Up and at Em Avocado Toast

with Guacamole and Toasted Ciabatta

Here's one internet trend we never want to get rid of! This glammed-up avo toast comes with all the fixings: salty feta, juicy tomato, toasted pepitas and a drizzle of balsamic glaze. Top it off with a runny fried egg to really take it to the next level.

Allergènes:
Blé
Orge
Sulfites
Oeuf

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéMoyen

Ingrédients

/ sert 2 personnes

1 pièce(s)

Tomate

2 pièce(s)

Pain ciabatta

(Contient: Blé, Orge Peut contenir : Sésame, Soya, Noix de Grenoble, Avoine, Seigle, Triticale)

¼ tasse(s)

Feta, émietté

2 cs

Glaçage balsamique

(Contient: Sulfites Peut contenir : Sésame, Soya, Lait, Moutarde, Oeuf, Blé, Gluten, Crustacés, Poisson)

28 g

Graines de citrouille

2 pièce(s)

Œuf

(Contient: Oeuf)

6 cs

Guacamole

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

2 cc

Huile*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)550 kcal
Graisses26 g
dont saturés3 g
Glucides61 g
dont sucres11 g
Fibres6 g
Protéines19 g
Cholestérol195 mg
Sel890 mg
Potassium450 mg
Calcium100 mg
Fer5.5 mg

Ustensiles

Grande poêle antiadhésive
Cuillères à mesurer

Instructions

Prep
1
  • Cut tomato into 1/4-inch rounds.
  • Lay tomato rounds on a paper towel-lined plate. Season with salt and pepper.
  • Heat a large non-stick pan over medium heat.
  • When hot, add pepitas to the dry pan. Toast, stirring often, until golden-brown, 4-5 min. (TIP: Keep your eye on them so they don't burn!)
  • Transfer pepitas to a plate.
Fry eggs
2
  • Reheat the same pan over medium.
  • When hot, add 2 tsp oil, then eggs. Season with salt and pepper. Cover and pan-fry until egg whites have set, 2-3 min.** (NOTE: The yolks will still be runny.)
  • Remove the pan from heat.
Finish and serve
3
  • Halve ciabatta. Using a toaster or toaster oven, toast ciabatta until golden, 1-2 min.
  • Spread guacamole over cut sides of ciabatta, then top with tomatoes.
  • Top two halves with fried eggs.
  • Sprinkle feta and toasted pepitas over both halves.
  • Drizzle balsamic glaze over top, to taste.

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