Skip to main content
Thanksgiving Charcuterie

Thanksgiving Charcuterie

with Apples, Honey and Crostini

Allergènes:
Lait
Noix de Grenoble
Orge
Blé

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéFacile
/ sert 4 personnes

125 g

Brie

(Contient: Lait)

2 pièce(s)

Miel

1 pièce(s)

Pomme Gala

28 g

Noix de Grenoble, hachées

(Contient: Noix de Grenoble)

1 pièce(s)

Demi-baguette

(Contient: Orge, Blé Peut contenir : Noix, Sésame, Soya)

150 g

Trio de charcuteries

1 pièce(s)

Branche de romarin

1 g

Sel d’ail

(Peut contenir : Noix, Sésame, Soya, Lait, Sulfites, Blé, Triticale, Moutarde, Arachides)

85 g

Raisins rouges

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

Énergie (kcal)450 kcal
Graisses23 g
dont saturés8 g
Glucides38 g
dont sucres14 g
Fibres3 g
Protéines22 g
Cholestérol60 mg
Sel1310 mg
Gras Trans0.2 g
Potassium350 mg
Calcium175 mg
Fer2.5 mg
Papier sulfurisé
Plaque de cuisson
Grand bol
Fouet
Petite poêle antiadhésive

Instructions

1
  • Before starting, preheat the oven to 450°F.
    Wash and dry all produce.
  • Line a baking sheet with parchment paper.
  • Strip rosemary leaves from stems, then finely chop. 
  • Cut baguette into 1/4-inch slices. 
  • To a large bowl, add chopped rosemary, 1 tbsp oil, 1/4 tsp garlic salt and pepper. Whisk to combine. 
2
  • Add baguette slices to bowl with rosemary oil. Toss to coat.
  • Unwrap cheese and place on one side of the prepared baking sheet.
  • Arrange baguette slices in a single layer on the other side of baking sheet.
  • Bake for 8-10 min, in the middle of the oven, flipping baguette halway through, until baguette is golden-brown and brie is tender and warmed through. (TIP: Keep an eye on baguette so they don't burn!)
3
  • Meanwhile, cut apple into 1/4-inch slices.
  • Heat a small non-stick pan over medium heat.
  • When hot, add walnuts to the dry pan. Toast for 4-5 min, stirring often, until golden. (TIP: Keep your eye on them so they don't burn!) 
  • Remove the pan from heat. Add honey. Stir for 1 min, until walnuts are coated and honey is warm. 
4
  • Using a spatula, carefully move brie to the centre of a serving platter or board. 
  • Fan crostini around one side. 
  • Separate charcuterie and fan around cheese. 
  • Fill any gaps with slices of apple and grapes. 
  • Spoon honeyed walnuts over brie. 
5

D’autres plats uniques et délicieux avec ces ingrédients

Idée repas du soir : testez nos meilleures recettes

Menu de la semaine : découvrez nos recettes