We're adding big flavour to this quick and easy family dinner by using chicken stock as the wet ingredient for the binding of the burger. The flavour keeps on getting better with our holiday fan favourite cranberry mayo to slather on the buns. Don't worry, there'll be plenty of chicken flavour to find in the rich gravy that you can dip both your burgers and potatoes in!
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Poulet haché
2 pièce(s)
Pain brioché
(Contient: Blé, Oeuf Peut contenir : Soya)
14 g
Persil et thym
2 cs
Mayonnaise
(Contient: Oeuf, Moutarde Peut contenir : Soya, Crustacés, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Sésame, Sulfites, Blé)
2 cs
Tartinade de canneberges
(Peut contenir : Soya, Crustacés, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Sésame, Sulfites, Blé, Oeuf, Noix)
2 pièce(s)
Pomme de terre Russet
10 g
Mélange d'épices pour sauce crémeuse
(Contient: Blé Peut contenir : Soya, Lait, Moutarde, Sésame, Sulfites, Noix, Arachides)
½ tasse(s)
Chapelure panko
(Contient: Blé)
6 g
Mélange d'épices de Montréal
(Contient: Moutarde Peut contenir : Soya, Lait, Sésame, Sulfites, Blé, Noix, Arachides)
28 g
Jeunes épinards
2 pièce(s)
Gousses d'ail