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Sandwichs au saumon fumé
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Sandwichs au saumon fumé

Sandwichs au saumon fumé

2 portions | avec fromage à la crème à la ciboulette et oeufs frits

Forget the bacon, we've topped this breakfast sandwich with luxurious smoked salmon and a sunny-side-up fried egg! Chive cream cheese is the perfect spread to tie it all together.

Allergènes:
Saumon
Oeuf
Blé
Lait
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

100 g

Saumon fumé

(Contient Saumon)

2 pièce(s)

Pains briochés

(Contient Oeuf, Blé)

2 pièce(s)

Œuf

(Contient Oeuf)

7 g

Ciboulette

3 cs

Crème sure

(Contient Lait)

43 g

Fromage à la crème

(Contient Lait)

50 g

Échalote

28 g

Mélange printanier

2 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient Sulfites)

Pas inclus dans votre livraison

2 cs

Beurre non salé*

(Contient Lait)

0.13 cs

Sel*

0.13 cc

Poivre*

½ cc

Sucre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)650 kcal
Graisses39 g
dont saturés18 g
Glucides48 g
dont sucres13 g
Fibres2 g
Protéines33 g
Cholestérol285 mg
Sel1650 mg
Gras Trans1 g
Potassium650 mg
Calcium175 mg
Fer4.25 mg

Ustensiles

Petite casserole
Verre doseur
Cuillères à mesurer
Bol à mélanger, moyen
Poêle antiadhésive moyenne
Plaque de cuisson

Instructions

Faire mariner l’échalote
1

Before starting, preheat the oven to 450°F. Wash and dry all produce. Peel, then thinly slice shallot. Add shallots, vinegar, 1/4 cup water, 1/2 tsp sugar and 1/4 tsp salt to a small pot. Bring to a boil over high heat. Once boiling, cook, stirring often until, sugar dissolves and shallots soften slightly, 2-3 min. Set aside to cool.

Terminer la préparation
2

Thinly slice chives. Add cream cheese, sour cream and chives to a medium bowl. Season with salt and pepper, then stir to combine.

Faire frire les oeufs
3

Heat a medium non-stick pan over medium-low heat. When hot, add 2 tbsp butter (dbl for 4 ppl) and swirl the pan until melted. Crack in eggs. Season with salt and pepper. Cover and pan-fry until egg whites have set, 2-3 min.** (NOTE: The yolks will still be runny.)

Faire griller les pains et servir
4

Halve buns, then arrange on an unlined baking sheet, cut-side up. Toast in the middle of the oven until golden brown, 3-4 min. Spread cream cheese mixture over top buns. Stack spring mix, pickled shallots, salmon and eggs on bottom buns. Close with top buns.