
A quick microwave or toast is all you need to transform these ready-made falafels. Rolled up in a soft tortilla and stuffed to the bim with hummus, carrots, cucumber, olives and spring mix!
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
150 g
Falafel
(Contient: Soya, Blé Peut contenir : Blé, Sésame, Soya)
6 pièce(s)
Tortillas de farine
(Contient: Blé, Sulfites Peut contenir : Soya, Lait)
4 cs
Houmous
(Contient: Sésame Peut contenir : Blé, Soya, Lait, Moutarde, Sulfites, Crustacés, Oeuf, Poisson)
1 pièce(s)
Mini concombres
30 g
Olives mélangées
(Peut contenir : Blé, Lait, Sulfites, Oeuf, Poisson, Noix)
28 g
Mélange printanier
56 g
Carotte, en juliennes
2 cs
Mayonnaise
(Contient: Oeuf, Moutarde Peut contenir : Blé, Sésame, Soya, Lait, Moutarde, Sulfites, Crustacés, Poisson, Gluten)
1 cc
Huile*

Halve falafel. Add falafel to a microwave-safe plate. Drizzle 1 tsp oil over falafel. Cover and microwave on high for 1-2 min. (NOTE: You can also heat the falafel in a microwave oven, uncovered, on high for 2-3 min until toasted.)

Thinly slice cucumber. Tear or chop olives. Mix together mayo and hummus in a small bowl.

Spread hummus mixture over tortillas. Top with spring mix, cucumbers, carrots, olives and falafel. Season with salt and pepper.