This vibrant Mediterranean inspired bowl features a rich herby, tahini turkey, nestled over a bed of fresh greens and couscous. It's loaded with crisp vegetables like cucumber, baby tomatoes, topped with a creamy yogurt sauce, croutons, and parsley. Light, nutritious, and packed with bold, refreshing flavours - perfect for a wholesome lunch or dinner.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Dinde hachée
7 g
Mélange d'épices méditerranéen
(Peut contenir: Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)
28 g
Mélange printanier
113 g
Petites tomates
2 pièce(s)
Mini concombres
3 cs
Sauce au yogourt
(Contient: Lait)
¼ tasse(s)
Feta, émietté
(Contient: Lait)
1 pièce(s)
Citron
½ tasse(s)
Couscous
(Contient: Blé)
2 cs
Sauce tahini
(Contient: Sésame, Soya Peut contenir: Lait, Moutarde, Sulfites, Blé, Crustacés, Oeuf, Poisson, Gluten)
2 pièce(s)
Concentré de bouillon de légumes
(Peut contenir: Lait, Sésame, Gluten, Oeuf, Poisson, Moutarde, Crustacés, Soya, Noix, Blé, Sulfites)
2 cs
Huile*
⅓ cc
Sel*
⅓ cc
Poivre*
1 cc
Sucre*
1 cs
Beurre*
(Contient: Lait)