Skip to main content
Toffee Cake & Pineapple Upside Down Cake

Toffee Cake & Pineapple Upside Down Cake

4 Single-Serve Cakes

Double down on dessert with sticky toffee cake and pineapple upside down cake. Mouth-wateringly moist brown sugar cake, fully doused in a rich butter toffee sauce made with real cream, brown sugar and butter or the retro-inspired, sweet and tart cake featuring whole pineapple? Why not both!

Please refer to each individual product page for the details on allergens, ingredients, and nutritional value.

Allergènes:
Lait
Avoine
Blé
Oeuf

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation
Temps de cuisson
DifficultéMoyen
/ sert 2 personnes

290 g

Gâteaux au caramel collant

(Contient: Lait, Avoine, Blé, Oeuf Peut contenir : Soya, Noix)

228 g

Gâteau renversé aux ananas

(Contient: Lait, Blé, Oeuf)

/ par portion

Instructions

Idée repas du soir : testez nos meilleures recettes

Menu de la semaine : découvrez nos recettes