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Speedy Stuffing Topped Pork Chops

Speedy Stuffing Topped Pork Chops

with Garlic Butter Brussels Sprouts

This dinner brings the holiday flavours of stuffing, sage and gravy all year around! A touch of cranberries brings that familiar sweetness.

étiquettes:
Rapido
Familiale
Allergènes:
Lait
Blé
Sulfites
Soya

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéMoyen

Ingrédients

quantité par portion

340 g

Côtelettes de porc, désossées

2 pièce(s)

Concentré de bouillon de poulet

28 g

Croûtons

(Contient: Lait, Blé Peut contenir : Soya, Arachides, Crustacés, Sésame, Oeuf, Moutarde, Poisson, Noix, Sulfites)

28 g

Canneberges séchées

(Peut contenir : Soya, Arachides, Sésame, Oeuf, Moutarde, Noix, Sulfites, Lait, Gluten)

7 g

Sauge

7 g

Mélange d’épices acidulé à l’ail

(Contient: Sulfites Peut contenir : Soya, Arachides, Sésame, Moutarde, Noix, Lait, Blé)

10 g

Mélange d'épices pour sauce crémeuse

(Contient: Blé Peut contenir : Soya, Arachides, Sésame, Moutarde, Noix, Sulfites, Lait)

227 g

Choux de Bruxelles

2 cs

Tartinade à l'ail

(Contient: Soya Peut contenir : Sulfites, Lait)

Pas inclus dans votre livraison

½ cs

Huile*

¼ cc

Sel*

¼ cc

Poivre*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)600 kcal
Graisses28 g
dont saturés7 g
Glucides41 g
dont sucres14 g
Fibres7 g
Protéines46 g
Cholestérol95 mg
Sel1560 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium1150 mg
Calcium100 mg
Fer4.5 mg

Ustensiles

Bouilloire
Petit bol
Cuillères à mesurer
Papier sulfurisé
Plaque de cuisson
Essuie-tout
Grande poêle antiadhésive
Fouet
Verre doseur

Instructions

1
  • Before starting, preheat the oven to 450°F. Fill, then bring a kettle to a boil. Wash and dry all produce.
  • Pick sage leaves from stems, then finely chop 1/2 tbsp (1 tbsp).
  • Halve Brussels sprouts (if large, quarter them).
  • To a small bowl, add dried cranberies. Cover cranberries with boiling water, then set aside. 
2
  • In another small bowl, add croutons, half the chopped sage, 2 tbsp (4 tbsp) water and 1 broth concentrate. Stir to combine, then season with pepper. Set aside. 
3
  • Meanwhile, line a baking sheet with parchement paper. 
  • Add Brussel's spouts, 1/2 tbsp (1 tbsp) oil and half the Zesty Garlic Spice Blend. Season with salt and pepper, then toss to combine.
  • Pat pork dry with paper towels. Season with half the Zesty Garlic Spice Blend, salt and pepper.
4
  • Heat a large non-stick pan over medium. When hot, add half the Garlic Spread and pork. Pan-fry pork for 2-3 per side, until golden.
  • Transfer pork to the baking sheet with Brussel's spouts. Top chops with crouton mixture. Roast in the middle of the oven for 8-10 min, until cooked through.**
5
  • Meanwhile, add remaining Garlic Spread to the same pan, then swirl the pan to melt.
  • Add sage and Cream Sauce Spice Blend. Cook for 30 sec, stirring constantly, until fragrant. Add remaining broth concentrate and 3/4 cup (1 1/2 cup) water. Whisk to combine. Bring to a boil, then reduce heat to medium. Cook for 1-2 min, stirring constantly, until slightly thickened. Season with salt and pepper. 
6
  • Strain cranberries, then pat dry. 
  • Divide pork chops and Brussel's sprouts between plates. 
  • Top pork with gravy. 

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