
Un repas italien de rêve se prépare en un clin d'œil grâce à cet ensemble comprenant de copieux raviolis à la courge musquée, une sauce rosée déjà prête et du pain à l'ail.
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
350 g
Raviolis à la courge musquée
(Contient: Oeuf, Lait, Blé Peut contenir : Sulfites)
325 g
Pain à l'ail
(Contient: Blé, Orge, Seigle, Soya Peut contenir : Sulfites, Oeuf, Lait, Avoine)
300 ml
Sauce rosée
(Contient: Lait Peut contenir : Soya, Noix)

Preheat the oven to 400°F (200°C). Add 10 cups water and 2 tsp salt to a large pot (use same for 4 ppl). Cover and bring to a boil over high heat. Remove bread from packaging and open loaf. Place loaf on middle rack of oven and open loaf, garlic side up. Bake until lightly browned and spread has melted, about 5-7 minutes. (If product is frozen, adjust cooking time accordingly.)

Meanwhile, add rose sauce to a medium pot over medium heat. Cook, stirring occasionally, until crushed tomatoes are warmed through, 3-4 min.

Add ravioli to the boiling water. Cook, stirring occasionally, until tender, 3-4 min. Drain and return ravioli to the same pot, off heat.

Add sauce to the pot with ravioli, then gently toss to coat. Divide butternut squash ravioli dinner between plates. Serve garlic bread on the side.