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Ball Park Hot Dogs Grill Pack

Ball Park Hot Dogs Grill Pack

with Corn and Zucchini

Fan-favourite hot dogs and corn on the cob are together in one spot! This is a summery feast perfect any time.

Allergènes:
Blé
Orge
Sulfites
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéFacile
quantité par portion

12 pièce(s)

Pain à sandwich

(Contient: Blé, Orge Peut contenir : Noix, Sésame, Soya)

6 pièce(s)

Épi de maïs

3 pièce(s)

Courgette

7 g

Mélange d’épices acidulé à l’ail

(Contient: Sulfites Peut contenir : Noix, Sésame, Soya, Lait, Moutarde, Arachides, Blé)

6 cs

Ketchup

(Peut contenir : Noix, Sésame, Soya, Lait, Moutarde, Blé, Sulfites, Gluten, Oeuf, Poisson, Crustacés)

900 g

Hot dog de boeuf et de porc

(Contient: Lait)

Pas inclus dans votre livraison

1.5 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

Énergie (kcal)3050 kcal
Graisses137 g
dont saturés44 g
Glucides363 g
dont sucres52 g
Fibres21 g
Protéines112 g
Cholestérol200 mg
Sel8250 mg
Gras Trans1 g
Potassium3300 mg
Calcium300 mg
Fer24 mg
Grand bol
Cuillères à mesurer

Instructions

Prep
1
  • Before starting, lightly oil the grill. While you prep, preheat the grill to medium (approx. 400°F). Wash and dry all produce.

  • Halve buns, then brush with 1/2 tbsp oil. 
  • Husk corn.
  • Halve zucchini lengthwise, then halve each piece lengthwise again.
  • To a large bowl, add corn, zucchini, 1 tbsp oil and Zesty Garlic Blend. Season with salt and pepper, then toss to coat. 
  • Open hot dog packets.
Grill veggies
2
  • Add corn to one side of the grill. Close lid and grill 10-13 min, turning occasionally, until corn is tender and grill marks form.
  • Add zucchini to other side of the grill. Grill 5-8 min, flipping once, until tender-crisp.
  • Transfer back to the bowl, then cover to keep warm. 
Grill hot dogs and buns
3
  • Once veggies are cooked, add hot dogs to one side of grill. 
  • Grill for 6-7 min, turning often, until hot dogs are grilled marked and warmed through.**
  • Once hot dogs are almost finished, add buns to other side of the grill, cut-side down. Close lid and grill buns 1-2 min, until toasted. (TIP: Keep an eye on buns so they don't burn!)
Assemble hot dogs
4
  • Divide hot dogs between buns.
  • Top with ketchup and any other toppings of your choice. 

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