
Roulés festifs façon pizza pour enfants
2 portion | avec sauce marinara
Les repas sur le pouce sont les indispensables pour les enfants actifs! Les pizzas roulées sont accompagnées de toutes vos garnitures préférées : légumes, fromage et sauce marinara! Les bâtonnets de concombre et les tranches de pomme sont les accompagnements santé parfaits.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
Ingrédients
½ tasse(s)
Sauce marinara
6 pièce(s)
Tortillas de farine
(Contient Sulfites, Blé)
¾ tasse(s)
Fromage mozzarella, râpé
(Contient Lait)
28 g
Bébés épinards
160 g
Poivron
½ cc
Sel d'ail
2 pièce(s)
Pomme Gala
Pas inclus dans votre livraison
2 cc
Huile*
Ustensiles
Instructions

Before starting, wash and dry all produce. Core, then thinly slice pepper. Core, then cut apple into 1/2-inch slices.

Spoon 1 tbsp marinara over each tortilla, then top with spinach and peppers. Sprinkle cheese over top, then sprinkle with half the garlic salt. Tightly roll each tortilla over filling. (TIP: Tuck in 2 sides of each tortilla before rolling to prevent the from filling spilling out in the pan!)

Heat a large non-stick pan over medium heat. When hot, add 2 tsp oil, then 3 pizza roll-ups, seam-side down. Reduce heat to medium-low, then cook for 3-4 min per side until tortillas are lightly golden-brown and cheese is melted. Repeat with remaining pizza roll-ups.

Serve pizza roll-ups with remaining marinara on the side for dipping. Serve apple wedges alongside