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 Tortellini Salad

All the flavours of a Greek salad come together in one big bowl along with a zippy yogurt dressing and tortellini.

Allergènes:
Oeuf
Lait
Blé
Moutarde

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéFacile
quantité par portion

350 g

Tortellinis au fromage

(Contient: Oeuf, Lait, Blé)

½ tasse(s)

Feta, émietté

(Contient: Lait)

60 g

Olives mélangées

(Peut contenir : Blé, Lait, Sulfites, Oeuf, Poisson, Noix)

2 pièce(s)

Mini concombres

6 g

Poivre au citron

(Peut contenir : Blé, Lait, Sulfites, Noix, Triticale, Moutarde, Sésame, Soya, Arachides)

1 pièce(s)

Poivron

7 g

Persil

1 pièce(s)

Yogourt grec

(Contient: Lait)

½ cs

Vinaigre de vin rouge

(Peut contenir : Blé, Lait, Oeuf, Poisson, Noix, Moutarde, Sésame, Soya)

2 cs

Mayonnaise

(Contient: Oeuf, Moutarde Peut contenir : Blé, Lait, Sulfites, Poisson, Noix, Moutarde, Sésame, Soya, Crustacés, Gluten)

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Sel*

Énergie (kcal)780 kcal
Graisses34 g
dont saturés9 g
Glucides95 g
dont sucres11 g
Fibres6 g
Protéines30 g
Cholestérol95 mg
Sel1560 mg
Gras Trans0.2 g
Potassium750 mg
Calcium350 mg
Fer3 mg
Passoire
Grande casserole
Grand bol

Instructions

1
  • Before starting, bring a large pot of salted water to a boil over high (use same for 4 servings). Wash and dry all produce. 
  • Cut cucumber into 1/4-inch half moons. 
  • Core, then cut pepper into 1/4-inch pieces. 
  • Roughly chop parsley. 
  • Drain, then roughly chop olives.
2
  • To the boiling water, add tortellini. Cook for 2-4 min, stirring occasionally, until tender but still firm to the bite.
  • Strain tortellini, then rinse tortellini under cold water.
3
  • To a large bowl, add yogurt, mayonnaise, olives, Lemon-Pepper Seasoning, half the red wine vinegar and half the parsley. Season with salt, then stir to combine. 
  • Add peppers, cucumbers, cooked tortellini and half the feta, then stir to combine. 
4
  • Sprinkle remaining feta and parsley over top.
  • Serve immediately or place in the fridge for 1-2 hrs to let flavours meld.

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