This is a recipe for a delicious and easy to make dish that is perfect for a weeknight meal. Flavoured with umami dense miso and soy, it also features hearty bok choy. Saving the bests for last, it all gets drizzled with a vibrant chili infused sesame 'crackle' that is sure to fire up your tastebuds!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
2 pièce(s)
Œuf
200 g
Nouilles ramen
400 g
Mélange de champignons
2 pièce(s)
Oignon vert
3 pièce(s)
Bok choy de Shanghai
2 pièce(s)
Gousses d'ail
28 g
Échalotes frites
4 g
Flocons de piment
2 pièce(s)
Concentré de bouillon de miso
1 cs
Sauce soya
9 g
Graines de sésame
9 g
Mélange d'épices Moo Shu
cs
Huile*
cc
Sel*
cc
Poivre*