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Pimento Juicy Lucy Turkey Burger

Pimento Juicy Lucy Turkey Burger

with Green Ranch Salad

Juicy turkey burgers are stuffed with cheese and topped with sweet and smokey BBQ sauce! Part meatloaf, part burger, 100% satisfying!

étiquettes:
Rapido
Épicé
Allergènes:
Soya
Blé
Lait
Avoine
Seigle
Sésame
Orge
Moutarde
Oeuf

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéMoyen
quantité par portion

250 g

Dinde hachée

2 pièce(s)

Pain artisan

(Contient: Soya, Blé, Lait Peut contenir : Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Oeuf, Lait)

¼ tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient: Lait)

4 cs

Chapelure italienne

(Contient: Soya, Blé, Lait, Avoine, Seigle, Sésame, Orge Peut contenir : Moutarde, Soya, Sulfites, Oeuf, Poisson, Arachides, Triticale, Crustacés, Noix)

2 g

Sel d’ail

(Peut contenir : Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Lait, Arachides, Triticale, Noix, Blé)

4 cs

Sauce BBQ

(Contient: Moutarde Peut contenir : Sésame, Soya, Sulfites, Oeuf, Lait, Poisson, Crustacés, Blé, Gluten)

56 g

Mélange printanier

2 pièce(s)

Tomate

2 cs

Vinaigrette ranch

(Contient: Lait, Oeuf Peut contenir : Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Poisson, Noix, Blé)

1 pièce(s)

Fromage à la crème

(Contient: Lait)

Pas inclus dans votre livraison

½ cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

Énergie (kcal)700 kcal
Graisses29 g
dont saturés10 g
Glucides66 g
dont sucres20 g
Fibres5 g
Protéines40 g
Cholestérol130 mg
Sel1600 mg
Gras Trans0.4 g
Potassium900 mg
Calcium250 mg
Fer5 mg
Plaque de cuisson
Petit bol
Bol à mélanger, moyen
Cuillères à mesurer
Grande poêle antiadhésive
Grand bol

Instructions

1
  • Before starting, preheat the oven to 450°F.
    Wash and dry all produce.
  • Slice one tomato. 
  • Cut remaining tomato into 1/4-inch pieces. 
  • Have buns. Arrange buns on an unlined baking sheet, cut-sides up. Set aside.
  • To a small bowl, add cheddar cheese and cream cheese. Mix to combine. 
2
  • To a medium bowl, add turkey, breadcrumbs, 2 tsp (4 tso) BBQ Sauce and 1/2 tsp (1 tsp) garlic salt. Season with pepper, then combine.
  • Form turkey-mixture into four (eight) 5-inch-wide patties.
  • Add cheese mixture to the center of 2 (4) patties, then top with remaining patties.
  • Firmly pinch edges of patties together to seal in cheese, then gently reshape into rounds. 
3
  • Heat a large non-stick pan over medium heat.
  • When hot, add 1/2 tsp (1 tbsp) oil, then burgers. Pan-fry until golden, 2-3 min per side.** (NOTE: Don't overcrowd the pan; cook burgers in 2 batches if needed.)
  • Transfer patties to a parchment-lined baking sheet. Divide remaining BBQ Sause over burgers. 
  • Bake in the top of the oven until cooked through, 6-7 min.**
4
  • Meanwhile, toast for 3-4 min, until browned. (TIP: Keep an eye on them so they don't burn!)
5
  • Meanwhile, to a large bowl, add half the spring mix and chopped tomatoes. Drizzle over ranch, then toss to coat. 
  • Season with salt and pepper, to taste. 
6
  • Stack patties, then remaining spring mix and sliced tomatoes on bottom buns. Close with top buns.
  • Divide burgers and salad between plates. 

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