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Italian Tuna Salad

Whip up lunch in a flash with our Tuscan Tuna Salad! All you need is a little hot water and lunch is ready in no time!

étiquettes:
Dîner
Allergènes:
Thon
Blé
Lait
Sulfites

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson3 minutes
DifficultéMoyen
/ sert 2 personnes

1 pièce(s)

Thon en conserve

(Contient: Thon)

½ tasse(s)

Couscous

(Contient: Blé)

¼ tasse(s)

Pesto de tomates séchées au soleil

(Contient: Lait Peut contenir : Soya, Sulfites)

28 g

Jeunes épinards

1 cs

Vinaigre de vin rouge

(Contient: Sulfites)

Pas inclus dans votre livraison

0.06 cc

Sel*

0.06 cc

Poivre*

Énergie (kcal)260 kcal
Graisses6 g
dont saturés0.5 g
Glucides38 g
dont sucres1 g
Fibres3 g
Protéines14 g
Cholestérol15 mg
Sel350 mg
Potassium300 mg
Calcium40 mg
Fer3.5 mg
Bol à mélanger, moyen
Verre doseur

Instructions

Make couscous
1

Bring 2/3 cup water to a boil in a small pot or kettle. Add couscous and boiling water to a medium bowl. Season with salt and pepper, then stir to combine. Cover and let stand for 5 min.

Prep
2

While couscous hydrates, drain tuna.

Finish and serve
3

Fluff couscous with a fork. Add pesto, tuna, vinegar and spinach to couscous, then stir to combine.

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