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Crispy Salmon Bites with Chipotle Mayo

Crispy Salmon Bites with Chipotle Mayo

with Spicy Mayo and Green Beans

Crispy nuggets of salmon and golden potatoes are BFFs with a spicy mayo dipper. We won't tell if you dip the green beans in there, too!

étiquettes:
Familiale
Allergènes:
Saumon
Orge
Lait
Avoine
Seigle
Sésame
Soya
Blé
Oeuf
Moutarde

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéMoyen
quantité par portion

250 g

Filets de saumon, avec la peau

(Contient: Saumon)

2 pièce(s)

Pomme de terre Russet

4 g

Sel d’ail

(Peut contenir : Lait, Sulfites, Blé, Noix, Triticale, Moutarde, Soya, Sésame, Arachides)

8 cs

Chapelure italienne

(Contient: Orge, Lait, Avoine, Seigle, Sésame, Soya, Blé Peut contenir : Sulfites, Noix, Moutarde, Soya, Arachides, Crustacés, Oeuf, Poisson)

2 cs

Mayonnaise

(Contient: Oeuf, Moutarde Peut contenir : Lait, Sulfites, Blé, Moutarde, Soya, Sésame, Crustacés, Poisson, Gluten)

170 g

Haricots verts

2 cs

Mayo épicée

(Contient: Oeuf, Moutarde Peut contenir : Lait, Sulfites, Blé, Soya, Sésame, Crustacés, Poisson, Gluten)

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Beurre*

(Contient: Lait)

½ cs

Huile*

0.13 cc

Poivre*

Énergie (kcal)830 kcal
Graisses47 g
dont saturés11 g
Glucides66 g
dont sucres7 g
Fibres7 g
Protéines36 g
Cholestérol120 mg
Sel1430 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium1750 mg
Calcium175 mg
Fer5 mg
Papier sulfurisé
Plaque de cuisson
Cuillères à mesurer
Assiette peu profond
Bol à mélanger, moyen
Écumoire
Grande poêle antiadhésive
Petit bol

Instructions

1
  • Remove any brown spots from potatoes and cut into 1-inch pieces.
  • To a parchment-lined baking sheet, add potatoes and 1 tbsp oil. (NOTE: For 4 servings, use 2 baking sheets, with 1 tbsp oil per sheet.)
  • Season with 1/2 tsp (1 tsp) garlic salt and pepper, then toss to coat.
2
  • Meanwhile, trim peas.
  • In a medium bowl, whisk egg. Set aside.
  • To a shallow dish, add flour. Set aside.
  • To another shallow dish, add breadcrumbs. Set aside.
  • Pat salmon dry with paper towels.
  • Cut into 1-inch pieces.
  • Season with 1/2 tsp (1 tsp) garlic salt  and pepper.
3
  • Add salmon to flour. Toss to coat. (NOTE: Work in batches for 4 portions.)
  • Transfer salmon to egg mixture. Toss to coat.
  • Using a slotted spoon, transfer salmon from egg mixture to breadcrumbs. Toss to coat
  • Press salmon gently into breadcrumbs to adhere.
  • Transfer salmon to a parchment-lined baking sheet.
  • Drizzle 1/2 tbsp (1 tbsp) oil over salmon.
  • Bake in the middle of the oven for 12-15 min, until salmon is cooked through.
4
  • Heat a large non-stick pan over medium heat.
  • When hot, add 1 tbsp (2 tbsp) butter, then peas and 2 tbsp (4 tbsp) water.
  • Cook for 3-4 min, stirring occasionally, until tender-crisp.
  • Season with remaining garlic salt and pepper.
  • Cover, then set aside.
5
  • Add mayo to a small bowl.
  • Add as much Chipotle Sauce as you like, then stir to combine.
  • Set aside.
6
  • Divide potato wedges, salmon bites and peas between plates.
  • Serve chipotle dipper between plates.
  • Serve remaining Chipotle Sauce on the side, if anyone wants a spicier dipper.

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