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Roasted Garlic Butter Potatoes

Roasted Garlic Butter Potatoes

with Parmesan and Sour Cream

These savoury roasted potatoes are the perfect accompaniment to any meal! We're using sous vide potatoes so this side dish comes together in just 20 minutes! The use of trusty garlic butter means your mouth will be watering before the potatoes even hit the table.

Allergènes:
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéMoyen
/ sert 2 personnes

2 pièce(s)

Gousses d'ail

7 g

Persil

¼ tasse(s)

Parmesan, râpé grossièrement

(Contient: Lait)

1 pièce(s)

Crème sure

400 g

Pomme de terre à chair jaune

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Poivre*

3 cs

Beurre non salé*

0.13 cc

Sel*

Énergie (kcal)360 kcal
Graisses21 g
dont saturés13 g
Glucides37 g
dont sucres2 g
Fibres3 g
Protéines8 g
Cholestérol55 mg
Sel360 mg
Gras Trans1 g
Potassium900 mg
Calcium150 mg
Fer1.8 mg
Petit bol
Plaque de cuisson
Cuillères à mesurer

Instructions

1
  • Cut potatoes into 1/2-inch pieces.
  • Peel, then mince or grate garlic.
  • Roughly chop parsley.
2
  • Add 3 tbsp butter to a small microwave-safe bowl. Microwave until butter is melted, 30 sec. Add 2 tsp garlic, then stir to combine.


3
  • Sprinkle Parmesan and half the parsley over potatoes, then toss to coat.
  • Divide potatoes between plates, then dollop sour cream over top.
  • Sprinkle with remaining parsley.
4
  • Sprinkle Parmesan and half the parsley over potatoes, then toss to coat.
  • Divide potatoes between plates, then dollop sour cream over top.
  • Sprinkle with remaining parsley.

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