
This gorgeous and enticing wild rice side dish is just what you need to accompany the rest of your holiday spread! It's packed with colours and flavour, featuring hearty wild rice, sweet roasted butternut squash, ruby-red pomegranate seeds, crunchy almonds and salty feta. And we couldn't leave out tasty mushrooms and leeks!
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
14 g
Persil et thym
1 pièce(s)
Concentré de bouillon de légumes
½ tasse(s)
Mélange de riz sauvage
50 g
Rondelle de beurre
8 g
Sel d’ail
(Peut contenir : Lait, Sulfites, Blé, Noix, Triticale, Moutarde, Soya, Sésame, Arachides)
340 g
Courge musquée, en dés
28 g
Amandes, tranchées
(Contient: Amandes Peut contenir : Lait, Sulfites, Moutarde, Soya, Sésame, Arachides, Oeuf, Gluten)
227 g
Champignons
113 g
Poireau, émincé
½ tasse(s)
Feta, émietté
(Contient: Lait)
113 g
Pépins de grenade
3 cs
Huile*
0.38 cc
Sel*
¼ cc
Poivre*





