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Repas-grillade de végéburgers

Repas-grillade de végéburgers

4 portions | avec des burgers Beyond Meat® et du maïs

Vos burgers végétariens et vos produits frais préférés sont rassemblés en un seul endroit! Les possibilités sont infinies, comme une trousse de barbecue personnalisée.

Allergènes:
Soya
Blé
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéMoyen
/ sert 4 personnes

4 pièce(s)

Beyond Meat®

4 pièce(s)

Pain artisan

(Contient: Soya, Blé, Lait Peut contenir : Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Oeuf, Lait)

4 pièce(s)

Épi de maïs

1 pièce(s)

Pomme de laitue iceberg

2 pièce(s)

Tomate

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

4 cs

Huile*

Énergie (kcal)670 kcal
Graisses33 g
dont saturés9 g
Glucides69 g
dont sucres14 g
Fibres9 g
Protéines32 g
Sel750 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium1200 mg
Calcium150 mg
Fer10 mg

Instructions

Grill corn
1
  • Cut each cob of corn in half crosswise.
  • Brush each half cob with 1/2 tbsp oil.
  • Add corn to one side of the grill.
  • Close lid and grill, turning occasionally, until corn is tender and grill marks form, 8-10 min.
  • Season with salt and pepper.
Grill Beyond Meat patties
2
  • Add Beyond Meat patties to the other side of the grill. Close lid and grill, flipping once, until patties are cooked through, 3-4 min per side.**
Prep
3
  • Thinly slice tomato, then season with salt and pepper.
  • Remove and discard outer layer of lettuce. 
  • Halve lettuce head, then cut around core. 
  • Separate desired amount of leaves from head. (NOTE: Use remaining lettuce for a future creation!)
  • Halve buns, then place in the toaster until golden-brown.
Finish and serve
4
  • Serve alongside your favourite toppings and condiments!

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