Homestyle Jalapeño Popper Biscuits
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Homestyle Jalapeño Popper Biscuits

Homestyle Jalapeño Popper Biscuits

Serves 2 | with Cheddar Cheese

Better than grandma's biscuits? We'd say so! We've taken your favourite appetizer and turned it into a delicious biscuit, packed full of spicy jalapeño peppers, silky cream cheese and sharp cheddar!

Allergènes:
Blé
Oeuf
Moutarde
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

1.5 tasse(s)

Farine tout usage

(Contient Blé)

2 cs

Mayonnaise

(Contient Oeuf, Moutarde Peut contenir Sulfites, Blé, Moutarde, Crustacés, Poisson, Lait, Sésame, Soya)

2 pièce(s)

Crème sure

(Contient Lait)

3 cc

Poudre à pâte

¼ tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient Lait)

1 pièce(s)

Jalapeno

1 pièce(s)

Fromage à la crème

(Contient Lait)

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Sucre*

½ cc

Sel*

2 cs

Lait*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)660 kcal
Graisses28 g
dont saturés12 g
Glucides82 g
dont sucres11 g
Fibres3 g
Protéines18 g
Cholestérol60 mg
Sel1870 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium200 mg
Calcium300 mg
Fer4.5 mg

Ustensiles

Grand bol
Fouet
Cuillères à mesurer
Papier sulfurisé
Pinceau à pâtisserie en silicone
Plaque de cuisson

Instructions

Prep dough
1
  • Core, then finely chop jalapeño, removing seeds for less heat. (TIP: We suggest using gloves when prepping jalapeños!).
  • Whisk together mayo, cream cheese, sour cream, jalapeños, cheese, baking powder, 3 tbsp water, 1/2 tsp salt and 1 tbsp sugar in a large bowl.
  • Stir in flour until just combined.
  • Using your hands, press dough together into a loose ball.
  • Flatten dough and press into a 1-inch-thick disc.
Bake biscuits
2
  • Cut biscuit disc into 8 equal-sized wedges.
  • Transfer biscuits to a parchment-lined baking sheet.
  • Brush 2 tbsp milk over tops of biscuits.
  • Bake in the middle of the oven until puffed up and golden, 10-12 min.
Finish and serve
3

Divide biscuits between plates. Halve and brush with butter, if desired.