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Poêlée style macaroni au fromage aux herbes

Poêlée style macaroni au fromage aux herbes

2 portions | avec gnocchis

Creamy, cheesy and savoury, this herby mac and cheese is one lunch you won't want to miss out on! We've swapped out traditional pasta for soft and pillowy gnocchi for a re-vamped version of the classic dish.

Allergènes:
Blé
Oeuf
Lait
Moutarde

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéMoyen
/ sert 2 personnes

350 g

Gnocchis

(Contient: Blé, Oeuf Peut contenir : Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Soya, Sulfites, Crustacés)

237 ml

Lait

(Contient: Lait)

½ tasse(s)

Cheddar blanc, râpé

(Contient: Lait)

½ tasse(s)

Monterey Jack, râpé

(Contient: Lait)

2 pièce(s)

Gousses d'ail

¼ tasse(s)

Chapelure panko

(Contient: Blé Peut contenir : Gluten)

½ cs

Moutarde de Dijon

(Contient: Moutarde Peut contenir : Poisson, Gluten, Lait, Soya, Sulfites, Crustacés, Sésame, Oeuf, Blé)

14 g

Persil et thym

10 g

Mélange d'épices pour sauce crémeuse

(Contient: Blé Peut contenir : Lait, Moutarde, Soya, Sulfites, Sésame, Noix, Arachides)

Pas inclus dans votre livraison

3.5 cs

Beurre*

(Contient: Lait)

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

Énergie (kcal)880 kcal
Graisses47 g
dont saturés27 g
Glucides86 g
dont sucres5 g
Fibres6 g
Protéines28 g
Cholestérol115 mg
Sel1780 mg
Gras Trans2 g
Potassium300 mg
Calcium550 mg
Fer3 mg
Grande poêle antiadhésive
Cuillères à mesurer
Verre doseur

Instructions

Make panko topping
1

Before starting, wash and dry all produce. Roughly chop parsley.Heat a large non-stick pan over medium heat. When hot, add 1/2 tbsp butter, then swirl until melted. Add panko, then season with salt and pepper. Cook stirring often, until panko is golden-brown, 2-3 min. Transfer panko to a bowl, then stir in half the parsley.

Prep and cook gnocchi
2

Peel, then mince or grate garlic. Strip 2 tsp thyme leaves from stems, then roughly chop.Reheat the same pan from step 1 over medium-high heat. When hot, add 1 tbsp butter and swirl the pan to melt. Add gnocchi and cook, stirring occasionally, until golden-brown, 5-6 min. Transfer gnocchi to a plate.

Start cheese sauce
3

Carefully wipe pan clean with paper towels, then reheat over medium.When hot, add 2 tbsp butter, then garlic and thyme. Cook, stirring often, until fragrant, 2-3 min.Sprinkle Cream Sauce Spice Blend over top. Cook stirring often, until toasted, 1 min. Add 2/3 cup milk and Dijon to the pan with butter and flour. Cook, stirring often, until sauce thickens slightly, 2-3 min.

Finish cheese sauce and serve
4

Remove pan from the heat, then slowly add cheddar cheese and Monterey Jack cheese, stirring constantly until combined, 1 min. Add remaining parsley. Season with salt and pepper, then stir to combine. Add gnocchi to the pan with cheese sauce, then stir to combine. Divide herby mac and cheese between bowls, then sprinkle with panko topping.

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