
Ingrédients : Dumplings de poulet (garniture : poulet, chou napa, chou, fécule de maïs, sucre, sauce soja (eau, graines de soja, blé, sel), sel, ail, oignon vert, gingembre, huile de sésame, épice, ail granulé, cape : farine de blé enrichie, eau, huile de canola, sel, fécule de maïs, sauce gyoza : eau, sucre, sauce soya (eau, fèves de soya, blé, sel), huile de canola, vinaigre, sel, sésame moulu, huile de sésame, ail granulé, épices, gomme guar, gomme xanthane) (soya, sésame, blé) • Brocoli • Purée de gingembre et d’ail (ail, eau, gingembre, huile de soya, épices, acide citrique, gomme xanthane, sorbate de potassium) • Sauce soya (eau, blé, fèves de soya, sel, protéines de soya hydrolysées, sucres (sucre, solides de glucose, mélasse, solides de sirop de maïs), agents d'assaisonnement, couleur caramel, extrait de réglisse, fécule de maïs modifiée, acide citrique, benzoate de sodium, propionate de sodium, sorbate de potassium, alcool) (soya, sulfites, blé) • Huile de sésame • Cassonade (sucre de canne, mélasse) • Graines de sésame • Fécule de maïs.
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
500 g
Gyozas au poulet
(Contient: Soya, Blé, Sésame)
227 g
Brocoli
9 g
Graines de sésame
(Contient: Sésame)
1 cs
Huile de sésame
(Contient: Sésame)
2 cs
Purée de gingembre et d’ail
(Peut contenir : Soya, Sulfites, Lait)
1 cs
Sauce soya
(Contient: Soya, Sulfites Peut contenir : Soya, Sulfites, Lait, Oeuf, Poisson, Moutarde, Noix, Sésame, Blé)
9 g
Fécule de maïs
(Peut contenir : Soya, Sulfites, Lait, Oeuf, Poisson, Moutarde, Noix, Sésame, Blé, Triticale, Crustacés, Arachides)
1 cs
Cassonade
(Peut contenir : Soya, Sulfites, Lait, Oeuf, Poisson, Moutarde, Noix, Sésame, Blé, Crustacés, Arachides)
0.06 cc
Poivre*
0.06 cc
Sel*

Before starting, wash and dry all produce. Ensure dumplings are fully thawed before proceeding with the recipe. Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add half the sesame oil, then gyoza flat-side down. Add 1/3 cup water, then cover. Bring water to a boil, then reduce heat to medium.Cook until water evaporates and gyoza bottoms are crispy, 4-6 min. Transfer gyoza to a plate and cover with foil to keep warm.

While gyoza cook, cut broccoli into bite-sized pieces.Combine, soy sauce, brown sugar, ginger-garlic puree, half the cornstarch and 1/3 cup warm water in a small bowl, then whisk until smooth. Carefully wipe pan from step 1 clean with paper towels. Reheat the same pan over medium-high heat. When hot, add remaining sesame oil, then broccoli and 2 tbsp water. Cook, stirring occasionally, until broccoli is tender-crisp, 1-2 min.

Add soy sauce mixture to the pan with broccoli and stir to coat. Cook, stirring occasionally until sauce has thickened, 1-2 min. Season with salt and pepper. Remove broccoli from heat and sprinkle half the sesame seeds over top.

Transfer gyoza sauce to a small bowl, then sprinkle remaining sesame seeds over top. Divide gyoza and sesame broccoli between plates. Serve gyoza sauce alongside for dipping.