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Curried Chicken Noodle Soup

Curried Chicken Noodle Soup

with Noodles and Crispy Shallots

Warm, soupy noodles with tender chicken is good for the soul, especially when it has a South East Asian spin! This easy soup will become a go-to!

Allergènes:
Blé
Soya

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson7 minutes
DifficultéFacile
quantité par portion

2 pièce(s)

Poitrines de poulet

170 g

Spaghettis

(Contient: Blé)

1 pièce(s)

Lait de coco

4 cs

Pâte de cari

(Peut contenir : Moutarde, Lait, Poisson, Gluten, Soya, Crustacés, Oeuf, Sésame, Sulfites, Blé, Noix)

6 g

Mélange d’épices dal

(Peut contenir : Moutarde, Lait, Soya, Sésame, Sulfites, Blé, Noix, Triticale, Arachides)

7.5 g

Bouillon de poulet en poudre

(Contient: Soya Peut contenir : Moutarde, Lait, Sésame, Sulfites, Blé, Noix, Arachides)

28 g

Échalotes frites

(Contient: Blé Peut contenir : Gluten)

1 pièce(s)

Lime

1 pièce(s)

Carotte

Pas inclus dans votre livraison

2 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

Énergie (kcal)970 kcal
Graisses47 g
dont saturés24 g
Glucides92 g
dont sucres11 g
Fibres11 g
Protéines53 g
Cholestérol125 mg
Sel1020 mg
Potassium1450 mg
Calcium125 mg
Fer7 mg
Passoire
Grande casserole
Cuillères à mesurer
Verre doseur
Zesteur
Grande poêle antiadhésive

Instructions

1
  • To the boiling water, add spaghetti.
  • Cook for 12-13 min, until tender.
  • Strain spaghetti. Rinse under cold water, then set aside in colander.
2
  • Meanwhile, peel, then cut carrot in half, lengthwise. Cut into 1/4-inch half moons.
  • Zest and juice half the lime. Cut remaining lime into wedges.
3
  • Pat chicken dry with paper towels. Cut into 1/2-inch pieces. Season with salt and pepper.
  • Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 1 tbsp (2 tbsp) oil, then chicken. Cook, stirring occasionally, until golden-brown and cooked through, 4-6 min.**
4
  • Meanwhile, reheat the same pot (from Step 1), over medium-high. Add 1 tbsp (2 tbsp) oil and carrots.
  • Cook for 4-5 min, stirring occasionally, until softened.
  • Add curry paste and Dal Spice Blend. Cook for 1 min, stirring contantly, until fragrant.
5
  • Add coconut milk, lime juice, lime zest, chicken stock powder and 2-1/4 cups (5 cups) water.
  • Bring to simmer. 
  • Once simmering, reduce heat to medium. Simmer for 3-4 min, stirring occasionally, until carrots are tender and soup thickens slightly.
  • Add spaghetti and chicken. Season with salt and pepper. Cook for 1 min, stirring, until warmed through.
6
  • Divide soup between bowls.
  • Sprinkle with crispy shallots.

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