Making the perfect mac 'n’ cheese starts with a velvety cheddar cheese sauce and a swirl of cream. Roasted cauliflower and a sprinkle of chili flakes add elegance to this everyday favourite!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
170 g
Rigatonis
(Contient: Blé)
285 g
Chou-fleur
56 g
Jeunes épinards
1 pièce(s)
Oignon jaune
½ tasse(s)
Cheddar, râpé
(Contient: Lait)
113 ml
Crème
(Contient: Lait)
4 g
Sel d'ail
(Peut contenir: Lait, Sulfites, Blé, Noix, Triticale, Moutarde, Soya, Sésame, Arachides)
4 g
Flocons de piment
(Peut contenir: Sulfites, Noix, Moutarde, Soya, Lait, Sésame, Triticale, Blé, Arachides)
20 g
Mélange d'épices pour sauce crémeuse
(Contient: Blé Peut contenir: Noix, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites)
1 cs
Huile*
0.13 cc
Sel*
0.13 cc
Poivre*
½ tasse(s)
Lait*
1 cs
Beurre non salé*
Hey tester! Please measure out half (10g) Cream Sauce Spice Blend out and start with that. Confirm if that was the right amount to thicken this sauce. Thanks!