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Porc Schnitzel

Porc Schnitzel

avec salade de chou crémeuse et pois sucrés

3.8
(712)

Notre porc croustillant escalope est facile à faire - et encore plus de plaisir à manger! Nous avons associé avec une nouvelle salade de chou croquant qui est habillé d'impressionner.

Allergènes:
Sulfites
Oeuf
Moutarde
Blé
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson
DifficultéFacile
quantité par portion

g

Escalope de porc

g

Persil

pièce(s)

Citron

cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient: Sulfites)

cs

Mayonnaise

(Contient: Oeuf, Moutarde)

g

Salade de chou

g

Pois sucrés, parés

tasse(s)

Chapelure panko

(Contient: Blé)

tasse(s)

Fromage Parmesan

(Contient: Lait)

Pas inclus dans votre livraison

cc

Sucre*

Sel et Poivre*

Huile*

Énergie (kcal)586 kcal
Graisses32 g
dont saturés7 g
Glucides23 g
dont sucres8 g
Fibres7 g
Protéines48 g
Cholestérol128 mg
Sel546 mg
Zesteur
Grand bol
Fouet
Cuillères à mesurer
Plaque de cuisson
Assiette peu profond
Grande poêle antiadhésive

Instructions

1 PREP
1

Preheat the broiler to high (to broil the sugar snap peas).

Wash and dry all produce.* Finely chop the parsley. Zest, then juice the lemon.

2 MAKE SLAW
2

In a large bowl, whisk together the vinegar, 1/2 tsp sugar, 2 tbsp mayo and 1 tbsp lemon juice. (TIP: Taste, then add more lemon juice, 1 tsp at a time, if you want the dressing more tangy!) Season with salt and pepper. Add the coleslaw mix and toss to combine.

3 BROIL PEAS
3

On a baking sheet, toss the snap peas with a drizzle of oil. Season with salt and pepper. Broil in the centre of the oven until golden-brown, 4-5 min. (TIP: Keep your eye on them so they don't burn!) Transfer snap peas to a plate and cover with foil to keep warm.

4 PREP PORK
4

Meanwhile, in a shallow dish, combine the panko, lemon zest, parsley and Parmesan. Pat the pork dry with paper towel. Season with salt and pepper. Coat the pork with the remaining mayo, then dip into the panko mixture to coat completely on both sides.

5 COOK PORK
5

Heat a large non-stick pan over medium heat. Add a generous drizzle of oil, then the schnitzels. (TIP: Cook in batches if your pan is too small.) Fry until golden-brown and cooked through, 4-5 min per side. (TIP: Cook each piece to a minimum internal temp. of 160°F, as size may vary.**)

6 FINISH AND SERVE
6

Divide the schnitzel, coleslaw and sugar snap peas between plates.

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