
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
56 g
Chou frisé, haché
28 g
Persil
¼ tasse(s)
Feta, émietté
(Contient: Lait)
1 pièce(s)
Échalote
2 pièce(s)
Orange
1 pièce(s)
Citron
1 cs
Vinaigre de vin blanc
(Contient: Sulfites Peut contenir : Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Blé)
56 g
Amandes, tranchées
(Contient: Amandes Peut contenir : Oeuf, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Gluten, Arachides)
340 g
Courge musquée, en dés
1 pièce(s)
Concentré de bouillon de légumes
(Peut contenir : Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Blé, Sulfites, Gluten, Crustacés, Noix)
Add kale to a large bowl. Drizzle 1/2 tbsp oil over top, then season with salt and pepper. Using hands, massage kale. Add farro, butternut, pomegranate, half the almonds, half the parsley to the bowl. Drizzle half the vinaigrette over top then toss to combine. When ready to serve, arrange orange rounds along the edges of a platter or large plate. Spoon some vinaigrette over oranges. Spoon salad in the center. Drizzle remaining vinaigrette over top. Sprinkle with remaining parsley, feta and almonds.