Gnocchi and Chorizo Sun-dried Tomato Pesto Sauce
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Gnocchi and Chorizo Sun-dried Tomato Pesto Sauce

Gnocchi and Chorizo Sun-dried Tomato Pesto Sauce

with Greens and Roasted Peppers

étiquettes:
Rapido
Allergènes:
Lait
Blé
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Chorizo, sans boyau

¼ tasse(s)

Pesto de tomates séchées au soleil

(Contient Lait Peut contenir Soya, Sulfites)

1 pièce(s)

Poivron

56 g

Mélange roquette et épinards

170 g

Linguines

(Contient Blé)

1 pièce(s)

Fromage à la crème

(Contient Lait)

1 pièce(s)

Échalote

¼ tasse(s)

Parmesan, râpé grossièrement

(Contient Lait)

2 cs

Purée d’ail

(Peut contenir Lait, Soya, Sulfites)

1 cs

Mélange paprika fumé et ail

(Contient Sulfites Peut contenir Noix, Blé, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya)

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)880 kcal
Graisses44 g
dont saturés16 g
Glucides84 g
dont sucres10 g
Fibres9 g
Protéines40 g
Cholestérol105 mg
Sel1200 mg
Gras Trans0.4 g
Potassium1150 mg
Calcium250 mg
Fer8.5 mg

Instructions

1
  • Cut shallot in half lengthwise, then peel.
  • Cut shallot into 1/2-inch pieces.
  • Drain roasted red peppers, saving the liquid.
  • Cut roasted red peppers into 1/2-inch pieces.
  • Roughly chop arugula-spinach mix.
2
  • Add linguine to the boiling water. Cook uncovered, stirring occasionally, until tender, 10-12 min.
  • Reserve 1/4 cup pasta water (dbl for 4 ppl), then drain and return linguine to the same pot, off heat.
3
  • Meanwhile, heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 1/2 tbsp oil (dbl for 4 ppl), then chorizo and shallot.
  • Cook, breaking up chorizo into smaller pieces, until shallot softens and no pink remains in chorizo, 4-5 min.**
  • Add garlic puree, roasted red peppers and Smoked Paprika-Garlic Spice Blend.
  • Cook, stirring constantly, until fragrant, 30 sec.
  • Season with salt and pepper.
4
  • Add sun-dried tomato pesto, cream cheese and reserved roasted red pepper liquid.
  • Cook, stirring occasionally, until cream cheese melts and sauce thickens slightly, 3-4 min.
  • Add arugula-spinach mix. Cook, stirring constantly, until wilted, 1-2 min.
  • Remove pan from heat.
  • Season with salt and pepper.
5
  • Pour sauce over linguine in the pot, then toss to combine.
  • Divide pasta between bowls.
  • Sprinkle Parmesan cheese over top.