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Chocolate-Dipped Clementines

This recipe is the trifecta of indulgence: sweet, salty, and fruity. This seasonal treat is best enjoyed after a meal with loved ones

Allergènes:
Lait
Soya

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

/ sert 2 personnes

Clémentine

Pépites de chocolat noir

(Contient: Lait, Soya)

Sel marin en flocon

Informations nutritionnelles

/ par portion

Instructions

PEEL CLEMENTINES
1

Peel the clementines and separate each individual orange segment

MELT CHOCOLATE
2

In a microwave-safe small bowl, melt the chocolate chips in a microwave for 1-2 min.

DIP CLEMENTINES
3

Dip half of each orange segment into the chocolate, then lay it on a parchment-lined baking sheet.

ADD SEA SALT
4

Dip half of each orange segment into the chocolate, then lay it on a parchment-lined baking sheet.

REFRIGERATE
5

Place the baking sheet in the refrigerator until the chocolate is firm, 10-15 min.

FINISH AND SERVE
6

Transfer to a platter.

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