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Korean-Style Sloppy Joes

with a Creamy Slaw

Allergènes:
Soya
Blé
Lait
Sulfites
Oeuf
Moutarde
Sésame

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéFacile
quantité par portion

250 g

Porc haché

2 pièce(s)

Pain artisan

(Contient: Soya, Blé, Lait Peut contenir : Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Oeuf, Lait)

¼ tasse(s)

Sauce aux huîtres végétarien

(Contient: Soya Peut contenir : Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Oeuf, Lait, Gluten, Poisson, Crustacés, Noix, Blé)

340 g

Mélange pour salade de chou

90 ml

Cornichon à l'aneth, en tranches

½ cs

Sauce soya

(Contient: Soya, Blé, Sulfites Peut contenir : Moutarde, Sésame, Oeuf, Lait, Poisson, Blé)

1 pièce(s)

Oignon vert

2 cs

Mayonnaise

(Contient: Oeuf, Moutarde Peut contenir : Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Lait, Gluten, Poisson, Crustacés, Noix, Blé)

4.5 g

Graines de sésame

(Contient: Sésame Peut contenir : Moutarde, Soya, Sulfites, Oeuf, Lait, Gluten, Noix, Arachides)

56 g

Oignon, en tranches

2 cs

Base de sauce tomate

(Peut contenir : Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Oeuf, Lait, Gluten, Poisson, Crustacés, Noix, Blé)

2 cs

Purée de gingembre et d’ail

(Peut contenir : Soya, Sulfites, Lait)

Énergie (kcal)720 kcal
Graisses35 g
dont saturés10 g
Glucides66 g
dont sucres21 g
Fibres8 g
Protéines34 g
Cholestérol95 mg
Sel2560 mg
Gras Trans1 g
Potassium1100 mg
Calcium175 mg
Fer5.5 mg

Instructions

1
  • Before starting, preheat the broiler to high. Wash and dry all produce.
  • Cut pickles into matchsticks. 
  • Thinly slice green onions
  • Peel, then grate or mince garlic.
  • Heat a large non-stick pan over medium.
  • When hot, add sesame seeds to the dry pan. Toast for 1-2 min, stirring often, until golden. (TIP: Keep your eye on them so they don't burn!) 
    Transfer to a plate.
2
  • Reheat the same pan over medium.
  • When hot, add pork and pre-sliced onion. 
  • Cook for 4-5 min, breaking upporkurkey into smaller pieces, until no pink remains.** Drain fat.
  • Once turkey is cooked through, add ginger-garlic puree, tomato base, vegetarian oyster sauce, half the soy sauce, and 1/4 cup (1/2 cup) water. Cook for 2-3 min, stirring often, until sauce thickens slightly.
  • Remove the pan from heat. Season with salt and pepper.
3
  • Meanwhile, halve buns. Spread remaining garlic spread onto cut sides.
  • Arrange directly on the middle rack of the oven, cut-sides up.
  • Broil for 1-2 min, until golden. (TIP: Keep an eye on buns so they don't burn!)
4
  • While buns are toasting, to a large bowl, add mayo, 1 tbsp reserved pickle liquid, salt and pepper. Stir to combine.
  • To the bowl, add cabbage and  green onion. Toss to combine.
5
  • Divide sloppy joe filling between bottom buns, top with pickles, coleslaw, and sesame seeds.
  • Divide remaining coleslaw between plates.

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