Chow mein au jambon
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Chow mein au jambon

Chow mein au jambon

avec chili doux, carottes et bok choy

Oubliez la livraison! Ce chow mein maison ravira toute la tablée avec son porc croustillant, son bok choy tendre et sa mordante sauce au chili doux!

Allergènes:
Blé
Moutarde
Sésame
Soya
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation35 minutes
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

300 g

Steaks de jambon

200 g

Nouilles chow mein

(Contient Blé)

¼ tasse(s)

Sauce au chili doux

¼ tasse(s)

Mélange hoisin-soya

(Contient Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)

227 g

Bok choy de Shanghai

113 g

Carotte, en juliennes

2 pièce(s)

Oignons verts

6 g

Ail

1 cs

Graines de sésame

(Contient Sésame)

Pas inclus dans votre livraison

1.5 cs

Huile*

2.25 cc

Sel*

¼ cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)710 kcal
Graisses18 g
dont saturés3 g
Glucides88 g
dont sucres24 g
Fibres5 g
Protéines47 g
Cholestérol80 mg
Sel2210 mg

Instructions

PREP
1

Coming Soon!

COOK NOODLES
2

Add noodles to the boiling water. Cook, until tender, 2-3 min. Drain and rinse noodles under warm water. Return noodles to the same pot. Using a pair of scissors, make a few cuts in the pot to cut up the noodles. Set aside.

COOK VEG
3

Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 1/2 tbsp oil (dbl for 4ppl), then the bok choy, garlic and carrots. Cook, stirring often, until tender, 2-3 min. Transfer cooked veggies to large bowl and set aside.

COOK PORK
4

Re-heat the same large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 1 tbsp oil (dbl for 4 ppl), then ham. Cook, stirring occasionally, until golden-brown all over, 6-7 min.88 Sprinkle over the sesame seeds. Cook, stirring often, until toasted, 1-2 min.

ASSEMBLE STIR FRY
5

Remove the pan from the heat. Add veggies, chili sauce, hoisin and 2 tbsp water (dbl for 4ppl) to ham. Cook, stirring often, until sauce thickens slightly, 1-2 min. Add ham and veggie sauce mixture to the large pot with noodles and toss to coat.

FINISH AND SERVE
6

Divide the ham chow mein between bowls. Sprinkle over the green onions.