Skip to main content
Chicken Breast

Chicken Breast

340g | A go-to fridge staple

This versatile cut tastes wonderful when pan-fried with your choice of seasonings, but you can also experiment with grilling or air-frying it.

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation
Temps de cuisson
DifficultéMoyen
/ sert 2 personnes

340 g

Poitrines de poulet

/ par portion

Instructions

1
  • Pat chicken dry with paper towels. Season with salt and pepper.- Heat a large non-stick pan over medium heat. When hot, add 1 tbsp oil (dbl for 4 ppl), then chicken.- Cook on one side until golden, 6-7 min. Flip, then cover and continue cooking, until cooked through, 6-7 min.**- (TIP: Cook to a min. internal temp. of 74°C/165°F, as size may vary.**)

Idée repas du soir : testez nos meilleures recettes

Menu de la semaine : découvrez nos recettes