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Banana Power Muffins

Banana Power Muffins

with Cranberries and Toasted Coconut

These aren't your average breakfast muffins! Loaded with fibre-rich oats, protein-packed Greek yogurt and maple syrup for natural sweetness, these little breakfast delights taste like a dessert but have serious staying power to fuel your day.

Allergènes:
Blé
Avoine
Oeuf
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation35 minutes
Temps de cuisson15 minutes
DifficultéMoyen
/ sert 2 personnes

1.5 tasse(s)

Farine tout usage

(Contient: Blé Peut contenir : Crustacés, Oeuf, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites)

2 g

Cannelle, moulue

(Peut contenir : Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Blé, Triticale)

½ tasse(s)

Flocons d'avoine à cuisson rapide

(Contient: Avoine Peut contenir : Soya, Blé)

1 pièce(s)

Œuf

(Contient: Oeuf)

125 ml

Compote de bananes

(Peut contenir : Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)

4 g

Poudre à pâte

(Peut contenir : Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Blé, Triticale)

12 g

Bicarbonate de soude

(Peut contenir : Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Blé, Triticale)

2 cs

Sirop d'érable

1 tasse(s)

Cassonade

(Peut contenir : Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)

4 cs

Noix de coco, râpée

(Peut contenir : Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Blé, Triticale)

1 pièce(s)

Crème sure

(Contient: Lait)

56 g

Canneberges séchées

(Peut contenir : Oeuf, Gluten, Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites)

Pas inclus dans votre livraison

½ cc

Sel*

⅓ tasse(s)

Lait*

5 cs

Beurre non salé*

Énergie (kcal)1520 kcal
Graisses51 g
dont saturés33 g
Glucides242 g
dont sucres151 g
Fibres11 g
Protéines24 g
Cholestérol180 mg
Sel2640 mg
Gras Trans2 g
Potassium850 mg
Calcium350 mg
Fer7.5 mg
Petit bol
Cuillères à mesurer
Grand bol
Fouet
Bol à mélanger, moyen
Verre doseur

Instructions

Prep muffin tin
1
  • Line a 12-cup muffin tin with paper liners. (NOTE: If you don't have paper liners, you can grease the tin with 2 tsp softened butter).
  • Roughly chop dried cranberries.
  • Melt 5 tbsp butter in a small bowl in the microwave for 20-30 seconds.
Prepare muffin batter
2
  • Whisk banana sauce, 2/3 cup packed brown sugar and maple syrup together in a large bowl until smooth. Whisk in sour cream, 1/3 cup milk and egg until combined, then stir through oats.
  • Set aside for 5 min to hydrate.
  • In a medium bowl, whisk together flour, baking powder, 1/4 tsp baking soda, cinnamon and 1/2 tsp salt.
  • Add melted butter and flour mixture to the bowl with oats and stir until fully combined. Stir in cranberries.
Bake muffins and serve
3
  • Divide muffin batter evenly between liners.
  • Sprinkle coconut over muffin tops.
  • Bake in the middle of the oven until golden-brown, 18-22 min.
  • Transfer to a wire rack to cool completely.
  • Remove muffins from the tin and transfer to a plate before serving.

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