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Lemon Dill Salmon

Lemon Dill Salmon

with Avocado 'Hollandaise' Sauce

Nothing says treating mom like slow-roasted salmon, coated in fresh dill and zingy lemon zest. We've swapped out traditional Hollandaise with a luxurious avocado-lemon sauce for an elevated brunch feast!

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation35 minutes
Temps de cuisson15 minutes
DifficultéMoyen
quantité par portion

g

Filets de saumon, avec la peau

cs

Guacamole

g

Aneth

pièce(s)

Citron

g

Assaisonnement italien

(Peut contenir : Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Triticale, Blé)

Pas inclus dans votre livraison

1.06 cc

Sel*

2 cs

Huile*

0.63 cc

Poivre*

Énergie (kcal)50 kcal
Graisses4 g
dont saturés0.5 g
Glucides5 g
dont sucres1 g
Fibres3 g
Protéines1 g
Sel110 mg
Potassium175 mg
Calcium30 mg
Fer1 mg
Zesteur
Fouet
Petit bol
Cuillères à mesurer
Papier sulfurisé
Pinceau à pâtisserie en silicone
Plaque de cuisson
Bol à mélanger, moyen

Instructions

Prep
1
  • Zest, then juice lemon.
  • Finely chop dill.
  • Stir together Italian Seasoning, half the dill, lemon zest, 1 tsp salt and 1 tbsp oil in a small bowl until combined.
Coat and roast salmon
2
  • Pat salmon dry with paper towels.
  • Place on a parchment-lined baking sheet, skin-side down.
  • Brush herb mixture over top of salmon.
  • Roast in the bottom of the oven until salmon is cooked through, 22-25 min.**
Make avocado hollandaise
3
  • Meanwhile, add guacamole, 1 tbsp oil, 1 tbsp lemon juice and 1 tbsp hot water to a medium bowl.
  • Season with salt and pepper, then whisk to combine.
Finish and serve
4

When ready to serve, transfer salmon to a serving platter. Sprinkle remaining dill over top. Serve avocado hollandaise on the side.

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