You're quick and delicious Chinese take out inspired meal awaits you with this recipe. Tender and juicy pieces of chicken breast tossed with crunchy cashews, crisp vegetables all enveloped in a sweet and tangy sauce atop fluffy jasmine rice. Tastebuds get ready to take off in 3..2..1!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
310 g
Poitrine de poulet en dés
¾ tasse(s)
Riz au jasmin
1 pièce(s)
Courgette
1 pièce(s)
Poivron
9 g
Fécule de maïs
½ tasse(s)
Sauce aigre-douce
Sauce soya
1 cs
Vinaigre de vin rouge
4 g
Sel d'ail
28 g
Noix de cajou, hachées
0.06 cc
Poivre*
Beurre non salé*
1 cs
Huile*