
Elevate your steak night with this mouthwatering combo of juicy steaks and succulent queen scallops. The scallops are bathed in a rich white wine sauce that’s perfect for dipping. Served alongside roasted green beans and golden, buttery garlic bread, this dish is as indulgent as it is delicious. The real magic? Sopping up every last drop of that velvety sauce with the garlic bread!
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
285 g
Steaks de haut de surlonge
227 g
Pétoncles blancs
(Contient: Pétoncles)
2 pièce(s)
Pain à sandwich
(Contient: Blé, Orge Peut contenir : Noix, Sésame, Soya)
4 cs
Tartinade à l'ail
(Contient: Soya Peut contenir : Sulfites, Lait)
4 cs
Vin blanc de cuisine
(Contient: Sulfites Peut contenir : Noix, Sésame, Soya, Sulfites, Lait, Blé, Gluten, Moutarde, Oeuf, Poisson, Crustacés)
1 pièce(s)
Échalote
170 g
Haricots verts
4 g
Sel d’ail
(Peut contenir : Noix, Sésame, Soya, Sulfites, Lait, Blé, Moutarde, Triticale, Arachides)
10 g
Mélange d'épices pour sauce crémeuse
(Contient: Blé Peut contenir : Noix, Sésame, Soya, Sulfites, Lait, Moutarde, Arachides)
7 g
Persil
½ cs
Moutarde de Dijon
(Contient: Moutarde Peut contenir : Sésame, Soya, Sulfites, Lait, Blé, Gluten, Oeuf, Poisson, Crustacés)
2 cs
Beurre*
(Contient: Lait)
1.5 cs
Huile*
0.13 cc
Sel*
0.12 cc
Poivre*