Skip to main content
something superquick pork

something superquick pork

with Tangy Pepper Pesto Sauce

Inspired by paprika perfumed pork stew, "Pörkölt ", this recipe is giving you all of the flavour notes with a creamy and tangy sauce base, sweet peppers and delicate green onions. Using the powers of a quick cook penne, all you'll need is a pot to get this meal on the dinner table!

Allergènes:
Blé
Oeuf
Lait
Sulfites

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Chorizo, sans boyau

227 g

Pennes à cuisson rapide

(Contient: Blé Peut contenir : Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde, Soya, Sulfites)

1 pièce(s)

Poivron

56 g

Jeunes épinards

43 ml

Vinaigrette crémeuse

(Contient: Oeuf, Lait)

2 pièce(s)

Oignon vert

¼ tasse(s)

Pesto au poivrons rôtis

(Contient: Lait Peut contenir : Soya, Sulfites)

6 g

Mélange paprika fumé et ail

(Contient: Sulfites Peut contenir : Lait, Moutarde, Soya, Noix, Blé, Arachides, Sésame)

56 ml

Crème

(Contient: Lait)

10 g

Mélange d'épices pour sauce crémeuse

(Contient: Blé Peut contenir : Lait, Moutarde, Soya, Sulfites, Noix, Arachides, Sésame)

1 pièce(s)

Concentré de bouillon de poulet

Pas inclus dans votre livraison

cs

Huile*

1 cs

Beurre non salé*

(Contient: Lait)

cc

Sel*

cc

Poivre*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)870 kcal
Graisses58 g
dont saturés21 g
Glucides56 g
dont sucres8 g
Fibres6 g
Protéines33 g
Cholestérol140 mg
Sel1380 mg
Gras Trans1 g
Potassium1050 mg
Calcium100 mg
Fer5.5 mg

Ustensiles

Grande casserole
Cuillères à mesurer

Instructions

1
  • Before starting, wash and dry all produce.
  • Heat a large pot over medium-high high.
  • When hot, add 1/2  tbsp (1 tbsp) oil, then sausage and Smoked-Paprika Garlic Blend. Cook for 4-5 min, breaking up pork into smaller pieces, until no pink remains.** Season with salt and pepper.
  • Transfer sausage to bowl.
2
  • While sausage cooks core, then cut pepper into 1/2-inch pieces.
  • Thinly slice green onions.
3
  • Reheat pot over medium.
  • When hot, add 1 tbsp (2 tbsp) butter, peppers and half the green onions. Cook for 2-3 min, stirring often until tender-crisp.
  • Sprinkle Cream Sauce Spice Blend overtop. Stir to coat.
  • Add penne, 1 cup (2 cups) water, sausage, broth concentrate, cream, pesto and 1 cup (2 cups) water. Bring to a boil over high. Reduce heat to medium. Cook for 3-4 min, stirring occasionally until penne is tender and sauce has absorbed.
4
  • Add spinach and creamy dressing. Season with salt and pepper? Stir to combine. (TIP: For a lighter sauce consistency, add water, 1-2 tbsp at a time.)
  • Divide penne between bowls. Sprinkle remaining green onions overtop.

D’autres plats uniques et délicieux avec ces ingrédients

Idée repas du soir : testez nos meilleures recettes

Menu de la semaine : découvrez nos recettes