Elevate your brunch game with our delectable smoked salmon and eggs penny, where we not only serve up perfectly poached eggs atop delicate smoked salmon, but also teach you the art of achieving that ideal runny yolk with our foolproof poaching technique. Dive into a symphony of flavors and textures, where the richness of the eggs harmonizes with the smoky, buttery notes of the salmon, creating a culinary masterpiece that's sure to delight your taste buds.
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
100 g
Saumon fumé
(Contient: Saumon)
4 pièce(s)
Œuf
(Contient: Oeuf)
2 pièce(s)
Pain ciabatta
(Contient: Blé, Orge Peut contenir : Sésame, Soya, Noix de Grenoble, Avoine, Seigle, Triticale)
28 g
Mélange roquette et épinards
2 cs
Mayonnaise
(Contient: Oeuf, Moutarde Peut contenir : Sésame, Soya, Crustacés, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Noix, Sulfites, Blé)
1 pièce(s)
Citron
2 cs
Tartinade à l'ail
(Contient: Soya Peut contenir : Lait, Sulfites)
400 g
Pomme de terre à chair jaune
6 g
Mélange d'épices de Montréal
(Contient: Moutarde Peut contenir : Sésame, Soya, Lait, Noix, Sulfites, Blé, Arachides)
7 g
Ciboulette
30 g
Câpres
(Peut contenir : Poisson, Lait, Noix, Sulfites, Blé, Oeuf)
2 cs
Vinaigre de vin blanc
(Contient: Sulfites Peut contenir : Sésame, Soya, Poisson, Lait, Moutarde, Blé, Oeuf)
2 cs
Beurre non salé*
(Contient: Lait)
¼ cc
Sel*
¼ cc
Poivre*
1 cs
Huile*