Salade asiatique aux crevettes, au sésame et au soja
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Salade asiatique aux crevettes, au sésame et au soja

Salade asiatique aux crevettes, au sésame et au soja

avec poivrons et Beyond Meat®

Cette riche salade regorge de saveurs asiatiques classiques comme celles du soja, du sésame et de la sauce au piment asiatique préférée de tous, la sriracha.

étiquettes:
Végétarien
Épicé
Rapido
Allergènes:
Crustacean/Crustacé
Sulfites
Sésame
Soya
Blé
Moutarde
Arachides

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

285 g

Crevettes

(Contient Crustacean/Crustacé)

113 g

Bébés épinards

2 cc

Sriracha

1 cs

Vinaigre de riz assaisonné

(Contient Sulfites)

1 cs

Huile de sésame

(Contient Sésame)

1 cs

Sauce soja

(Contient Soya, Blé)

1 pièce(s)

Gousses d'ail

160 g

Poivron

2 cs

Sauce hoisin

(Contient Soya, Sésame, Moutarde)

170 g

Carotte

28 g

Arachides, hachées

(Contient Arachides)

Pas inclus dans votre livraison

½ cc

Sucre*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)370 kcal
Graisses17 g
dont saturés2.5 g
Glucides31 g
dont sucres17 g
Fibres6 g
Protéines28 g
Cholestérol180 mg
Sel1820 mg

Ustensiles

Râpe à 4 côtés
Éplucheur
Grande poêle antiadhésive
Essuie-tout
Passoire
Grand bol
Fouet
Cuillères à mesurer

Instructions

Préparer
1

Before starting, wash and dry all produce. Peel, then mince or grate garlic. Peel, then coarsely grate carrot. Core, then cut pepper into 1/4-inch slices.

Faire cuire le Beyond Meat®
2

Heat a large non-stick pan over medium-high heat. While pan heats, drain and rinse shrimp, using a strainer, then pat dry with paper towels. Season with pepper. When hot, add half the sesame oil, then shrimp. Cook, stirring occasionally, until shrimp just turn pink, 2-3 min.**

Terminer le Beyond Meat®
3

Add garlic, sriracha, half the soy sauce and half the hoisin sauce (use all for 4 ppl) to the pan with shrimp. Cook, stirring often, until sauce is mostly absorbed, 1-2 min. Transfer to a plate to cool.

Préparer la vinaigrette
4

Add vinegar, remaining soy sauce, remaining sesame oil and 1/2 tsp sugar (dbl both for 4 ppl) to a large bowl. Whisk until sugar dissolves.

Terminer la salade
5

Add spinach, carrots and peppers to the bowl with vinaigrette. Toss to combine.

Terminer et servir
6

Divide salad between plates. Top with shrimp. Sprinkle peanuts over top.