Salade asiatique au sésame et au soja
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Salade asiatique au sésame et au soja

Salade asiatique au sésame et au soja

avec poivrons

Cette riche salade regorge de saveurs asiatiques classiques comme celles du soja, du sésame et de la sauce au piment asiatique préférée de tous, la sriracha.

étiquettes:
Végétarien
Épicé
Rapido
Allergènes:
Sulfites
Sésame
Soya
Blé
Moutarde
Arachides

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

2 pièce(s)

Beyond Meat®

113 g

Bébés épinards

2 cc

Sriracha

1 cs

Vinaigre de riz assaisonné

(Contient Sulfites)

1 cs

Huile de sésame

(Contient Sésame)

1 cs

Sauce soja

(Contient Soya, Blé)

1 pièce(s)

Gousses d'ail

160 g

Poivron

2 cs

Sauce hoisin

(Contient Soya, Sésame, Moutarde)

170 g

Carotte

28 g

Arachides, hachées

(Contient Arachides)

Pas inclus dans votre livraison

½ cc

Sucre*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)550 kcal
Graisses37 g
dont saturés9 g
Glucides36 g
dont sucres17 g
Fibres8 g
Protéines29 g
Cholestérol0 mg
Sel1400 mg

Ustensiles

Râpe à 4 côtés
Éplucheur
Grande poêle antiadhésive
Grand bol
Fouet
Cuillères à mesurer

Instructions

Préparer
1

Before starting, wash and dry all produce. Peel, then mince or grate garlic. Peel, then coarsely grate carrot. Core, then cut pepper into 1/4-inch slices.

Faire cuire le Beyond Meat®
2

Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add half the sesame oil, then Beyond Meat®. Break up patties into bite-sized pieces. Cook until slightly crispy, 5-6 min.** Season with pepper.

Terminer le Beyond Meat®
3

Add garlic, sriracha, half the soy sauce and half the hoisin sauce (use all for 4 ppl) to the pan with Beyond Meat®. Cook, stirring often, until sauce is mostly absorbed, 1-2 min. Transfer to a plate to cool.

Préparer la vinaigrette
4

Add vinegar, remaining soy sauce, remaining sesame oil and 1/2 tsp sugar (dbl both for 4 ppl) to a large bowl. Whisk until sugar dissolves.

Terminer la salade
5

Add spinach, carrots and peppers to the bowl with vinaigrette. Toss to combine.

Terminer et servir
6

Divide salad between plates. Top with Beyond Meat®. Sprinkle peanuts over top.