
We’re deleting all the shopping, planning, googling, and guessing with a delivery that feeds 4-6 or 8-10 guests and comes complete with all of your holiday favourites — the bird (with a fresh take), five classic sides, and two sauces that will leave everyone at your table raving! Plus, we’re setting you up with a foolproof booklet that includes a cooking timeline and step-by-step recipes. We even took care of the place cards! Be sure to order by September 30th while supplies last.
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
2.3 kg
Roulade de dinde
7 g
Sauge
227 g
Canneberges entières
1 pièce(s)
Orange
½ tasse(s)
Sucre blanc
250 g
Beurre
(Contient: Lait)
340 g
Pâte à pizza
(Contient: Blé)
170 g
Raisins rouges
1 pièce(s)
Ail, bulbe
½ g
Fromage Parmesan
(Contient: Lait)
4 pièce(s)
Pain à sous-marin
(Contient: Gluten)
113 g
Mélange oignon-céleri
28 g
Canneberges séchées
4 pièce(s)
Demi-glace de volaille
(Contient: Lait, Sulfites)
½ tasse(s)
Œuf liquide
(Contient: Oeuf)
7 g
Thym
680 g
Courge musquée, en dés
2 cs
Sirop d'érable
1380 g
Pomme de terre Russet
237 ml
Crème
(Contient: Lait)
500 g
Haricots verts
28 g
Amandes, tranchées
(Contient: Noix)
¼ tasse(s)
Farine tout usage
(Contient: Blé)
Bientôt disponible!