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Pan-Fried Chicken Gyoza

Pan-Fried Chicken Gyoza

with Sesame Broccoli

These crisp-bottomed chicken gyoza make for an easy and quick lunchtime meal! A side of savoury sesame broccoli adds extra crunch.

Allergènes:
Soya
Blé
Sésame
Sulfites

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéMoyen
/ sert 2 personnes

500 g

Gyozas au poulet

(Contient: Soya, Blé, Sésame)

227 g

Brocoli

9 g

Graines de sésame

(Contient: Sésame)

1 cs

Huile de sésame

(Contient: Sésame)

2 cs

Purée de gingembre et d’ail

(Peut contenir : Soya, Sulfites, Lait)

1 cs

Sauce soya

(Contient: Soya, Sulfites Peut contenir : Soya, Sulfites, Lait, Oeuf, Poisson, Moutarde, Noix, Sésame, Blé)

9 g

Fécule de maïs

(Peut contenir : Soya, Sulfites, Lait, Oeuf, Poisson, Moutarde, Noix, Sésame, Blé, Triticale, Crustacés, Arachides)

1 cs

Cassonade

(Peut contenir : Soya, Sulfites, Lait, Oeuf, Poisson, Moutarde, Noix, Sésame, Blé, Crustacés, Arachides)

Pas inclus dans votre livraison

0.06 cc

Poivre*

0.06 cc

Sel*

Énergie (kcal)540 kcal
Graisses15 g
dont saturés2 g
Glucides82 g
dont sucres14 g
Fibres6 g
Protéines25 g
Cholestérol30 mg
Sel1480 mg
Potassium850 mg
Calcium125 mg
Fer5 mg
Grande poêle antiadhésive
Papier aluminium
Verre doseur
Fouet
Petit bol

Instructions

Cook gyoza
1
  • Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add half the sesame oil, then gyoza flat-side down. Add 1/3 cup water, then cover.
  • Bring water to a boil, then reduce heat to medium.
  • Cook until water evaporates and gyoza bottoms are crispy, 4-6 min.
  • Transfer gyoza to a plate and cover with foil to keep warm.
Cook sesame broccoli
2
  • While gyoza cook, cut broccoli into bite-sized pieces.
  • Combine, soy sauce, brown sugar, ginger-garlic puree, half the cornstarch and 1/3 cup warm water in a small bowl, then whisk until smooth.
  • Carefully wipe pan from step 1 clean with paper towels.
  • Reheat the same pan over medium-high heat. When hot, add remaining sesame oil, then broccoli and 2 tbsp water. Cook, stirring occasionally, until broccoli is tender-crisp, 1-2 min.
Finish sesame broccoli
3
  • Add soy sauce mixture to the pan with broccoli and stir to coat. Cook, stirring occasionally until sauce has thickened, 1-2 min. Season with salt and pepper.
  • Remove broccoli from heat and sprinkle half the sesame seeds over top.
Finish and serve
4
  • Transfer gyoza sauce to a small bowl, then sprinkle remaining sesame seeds over top.
  • Divide gyoza and sesame broccoli between plates.
  • Serve gyoza sauce alongside for dipping.

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