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Grilled cheese au brie

Melty brie and jammy caramelized onions combine for an oh so tasty adult grilled cheese. Our secret ingredient that really takes this sandwich to the next level? A slather of tangy cranberry mayo for some added sweetness!

Allergènes:
Lait
Soya
Blé
Oeuf
Moutarde
Sulfites
Moutarde
Sésame
Soya
Sulfites
Oeuf
Lait
Peut contenir des traces d’allergènes
Blé
Poisson
Crustacés
Gluten
Noix

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation
Temps de cuisson
DifficultéMoyen
/ sert 2 personnes

125 g

Brie

(Contient: Lait)

2 pièce(s)

Pain artisan

(Contient: Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Oeuf, Lait, Peut contenir des traces d’allergènes, Soya, Blé, Lait)

2 cs

Tartinade de canneberges

(Contient: Lait, Blé, Oeuf, Poisson, Moutarde, Sulfites, Sésame, Crustacés, Soya, Gluten, Noix, Peut contenir des traces d’allergènes)

2 cs

Mayonnaise

(Contient: Oeuf, Peut contenir des traces d’allergènes, Moutarde, Crustacés, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)

1 pièce(s)

Oignon jaune

1 cs

Vinaigre balsamique

(Contient: Sulfites)

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Beurre*

(Contient: Lait)

½ cc

Sucre*

0.06 cc

Sel*

0.06 cc

Poivre*

Énergie (kcal)600 kcal
Graisses34 g
dont saturés15 g
Glucides51 g
dont sucres15 g
Fibres3 g
Protéines20 g
Cholestérol80 mg
Sel820 mg
Gras Trans1 g
Potassium150 mg
Calcium400 mg
Fer3 mg
Casserole moyenne
Cuillères à mesurer
Petit bol
Spatule
Grande poêle antiadhésive

Instructions

1

Before starting, wash and dry all produce. Peel, halve, then cut onion into 1/4-inch slices.Heat a medium pot over medium heat. When hot, add 1 tbsp butter, then onions. Cook, stirring occasionally, until golden brown, 5-7 min. Reduce heat to medium-low, then add balsamic vinegar and 1/2 tsp sugar. Season with salt and pepper. Cook, stirring occasionally, until onions are dark golden-brown, 2-3 min. Remove the pot from heat.

2

Cut brie into 1/4-inch slices.Combine cranberry spread and mayo in a small bowl, then season with salt and pepper.Flatten each bun using a rolling pin or the palm of your hand.

3

Spread cranberry mayo over both buns. Stack brie on bottom buns, then sprinkle caramelized onions over top. Close with top buns. Heat a large non-stick pan over medium heat. When hot, add 1 tbsp butter, then swirl to melt. Add sandwiches, then press down firmly on each with a spatula. Place another large, heavy-bottomed pan on top of sandwiches and cook until golden brown and cheese has melted, 3-4 min per side.

4

Halve grilled cheese sandwiches.Transfer sandwiches to a plate.

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