
Nos crevettes juteuses sont les vedettes de ce plat. Servies dans une sauce ultra crémeuse aux tomates séchées et à la crème, avec des poireaux savoureux et des tomates juteuses, elles ne nécessitent rien d'autre qu'une touche finale de basilic frais!
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
285 g
Crevettes
(Contient: Crevettes)
1 pièce(s)
Poireau
113 g
Petites tomates
237 ml
Crème
(Contient: Lait)
¼ tasse(s)
Pesto de tomates séchées au soleil
(Contient: Lait)
1 pièce(s)
Concentré de bouillon de légumes
7 g
Persil
2 pièce(s)
Gousses d'ail
¼ tasse(s)
Parmesan, râpé grossièrement
(Contient: Lait)
1 cs
Huile*
0.13 cc
Sel*
0.13 cc
Poivre*

Before starting, wash and dry all produce. Halve tomatoes. Peel, then mince or grate garlic. Pat shrimp dry with paper towels. Thinly slice leeks. Roughly chop parsley.

Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 1 tbsp oil, then tomatoes, leeks and garlic. Cook, stirring often, until leeks soften, 2-3 min.

Add shrimp to the pan with veggies. Cook, stirring occasionally, until shrimp just turn pink, 2-3 min.**Season with salt and pepper.

Add cream, broth concentrate and sun-dried tomato pesto. Cook, stirring often, until stew thickens slightly, 2-3 min. Stir in half the parsley. Season with salt and pepper, to taste.

Divide shrimp stew between bowls. Sprinkle Parmesan and remaining parsley over top.