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Ailes de poulet cuites au four

Ailes de poulet cuites au four

4 portions

5.0
(2)

Oven-baked chicken wings are easy to prepare and even easier to eat! We've paired them with two different dips and seasonings for a choose-your-own adventure appetizer that's sure to be gone in no time.

Allergènes:
Sulfites
Lait
Oeuf
Moutarde
Peut contenir des traces d’allergènes
Lait
Moutarde
Noix
Arachides
Sésame
Soya
Blé
Crustacés
Sulfites
Oeuf
Poisson
Triticale
Gluten

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation
Temps de cuisson
DifficultéFacile
/ sert 4 personnes

640 g

Ailes de poulet

9 g

Assaisonnement BBQ

(Contient: Peut contenir des traces d’allergènes, Sulfites, Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Blé)

12 g

Poudre à pâte

(Contient: Moutarde, Arachides, Crustacés, Noix, Sulfites, Blé, Oeuf, Sésame, Soya, Lait, Poisson, Triticale, Peut contenir des traces d’allergènes)

6 g

Poivre au citron

(Contient: Triticale, Moutarde, Blé, Sésame, Soya, Arachides, Sulfites, Lait, Noix, Peut contenir des traces d’allergènes)

1 pièce(s)

Carotte

3 pièce(s)

Céleri

7 g

Ciboulette

43 ml

Crème sure

(Contient: Lait, Sulfites, Peut contenir des traces d’allergènes, Lait)

4 cs

Mayonnaise

(Contient: Oeuf, Peut contenir des traces d’allergènes, Moutarde, Crustacés, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)

1 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient: Peut contenir des traces d’allergènes, Sulfites, Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Blé)

4 cs

Sauce piquante

(Contient: Gluten, Lait, Moutarde, Sulfites, Poisson, Sésame, Noix, Soya, Crustacés, Blé, Oeuf, Peut contenir des traces d’allergènes)

1 cs

Cassonade

(Contient: Moutarde, Soya, Oeuf, Poisson, Blé, Noix, Arachides, Sulfites, Crustacés, Sésame, Lait, Peut contenir des traces d’allergènes)

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

2 cs

Beurre*

(Contient: Lait)

2 cc

Huile*

Énergie (kcal)560 kcal
Graisses43 g
dont saturés13 g
Glucides11 g
dont sucres6 g
Fibres2 g
Protéines31 g
Cholestérol220 mg
Sel1560 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium550 mg
Calcium100 mg
Fer1.3 mg
Petite casserole
Plaque de cuisson
Grand bol
Éplucheur
Brosse à pâtisserie
Papier aluminium
Petit bol
Cuillères à mesurer

Instructions

Prep chicken
1
  • Prepare a large foil-lined baking sheet, then brush with 2 tsp oil or cooking spray.
  • Pat chicken wings dry with paper towels.
  • Add half the chicken wings, BBQ Seasoning, half the baking powder and 1/4 tsp pepper to a large bowl. Season with salt, then toss to coat. 
  • Add remaining chicken wings, remaining baking powder and Lemon-Pepper Seasoning to another large bowl. Season with salt, then toss to coat.
  • Arrange chicken wings on the prepared baking sheet.
Bake wings and finish prep
2
  • Bake chicken wings the middle of the oven, until chicken is cooked through, 12-15 min.**
  • Remove wings from the oven and set oven to broil. 
  • Flip wings, then broil in the top of the oven until wings are crispy and golden-brown, 2-3 min.
  • Meanwhile, peel, then halve carrot lengthwise. Halve carrot again to create 1/2-inch sticks. 
  • Halve celery lengthwise, then halve again to create 1/2-inch spears. 
  • Thinly slice chives.
Make sauces
3
  • Add sour cream, mayo, 1/2 tsp sugar, chives and half the vinegar to a small serving bowl. Season with salt and pepper, then stir to combine. 
  • Add hot sauce, 2 tbsp butter, remaining vinegar, brown sugar and a pinch of salt to a small pot over medium heat. Cook, stirring occasionally, until butter is melted and sauce comes to a simmer, 3-4 min. Remove from the heat and transfer to another serving bowl.
Finish and serve
4
  • Place ranch on one corner of a large platter or board. Place Buffalo sauce on the opposite corner. 
  • Fill in the remaining space on the board with chicken wings, carrots and celery.

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