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SuperQuick Salmon Penne

SuperQuick Salmon Penne

with Goat Cheese, Tomatoes and Fried Capers

étiquettes:
Rapido-presto
Allergènes:
Saumon
Oeuf
Blé
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéFacile
quantité par portion

250 g

Filets de saumon, avec la peau

(Contient: Saumon)

227 g

Linguines faîches

(Contient: Oeuf, Blé)

113 g

Tomates cerises anciennes

56 g

Poireau, émincé

1 pièce(s)

Citron

56 g

Jeunes épinards

30 g

Câpres

(Peut contenir : Lait, Sulfites, Noix, Blé, Oeuf, Poisson)

7 g

Aneth

½ tasse(s)

Fromage de chèvre, émietté

(Contient: Lait)

56 ml

Crème

(Contient: Lait)

10 g

Mélange d'épices pour sauce crémeuse

(Contient: Blé Peut contenir : Lait, Sulfites, Noix, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya)

Pas inclus dans votre livraison

½ cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

Énergie (kcal)850 kcal
Graisses37 g
dont saturés15 g
Glucides80 g
dont sucres4 g
Fibres8 g
Protéines44 g
Cholestérol180 mg
Sel1060 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium1150 mg
Calcium175 mg
Fer4 mg

Instructions

1
  • Before starting, preheat the broiler to high.
  • Bring a large pot of salted water to a boil over high (use same for 4 servings).
  • Wash and dry all produce.
  • Pat salmon dry with paper towels. Season with salt and pepper.
  • To a foil-lined baking sheet, drizzle 1/2 tbsp (1 tbsp) oil, then add salmon.
  • Broil in the middle of the oven for 6-9 min, until cooked through.**
  • Remove and discard skin, if you like.
2
  • Meanwhile, halve tomatoes.
  • Juice lemon.
  • Drain capers, then roughly chop.
  • To the boiling water, add linguine. Cook for 2-4 min, stirring occasionally, until tender but still firm to the bite.
  • Reserve 1/2 cup (1 cup) pasta water. 
  • Strain linguine, then return to the pot, off heat.
3
  • In a large non-stick pan, heat 1 tbsp (2 tbsp) butter over medium.
  • When hot, add leeks, capers and tomatoes. Cook for 3-4 min, stirring often, until veggies soften.
  • Sprinkle Cream Sauce Spice Blend over top. Cook for 30 sec, stirring often, until fragrant. 
  • Add cream, spinach, half the goat cheese, 1 tbsp (2 tbsp) lemon juice and 1/3 cup (1/2 cup) pasta water. (TIP: For a lighter sauce consistency, add reserved pasta water, 1-2 tbsp at a time.) Cook for 1-2 min, stirring often, until sauce thickens slightly. Season with salt and pepper. 
4
  • To the pot with linguine, add sauce, then toss to coat. 
  • Divide linguine between bowls. Top with remaining goat cheese and salmon.
  • Using kitchen scissors, snip dill over top.

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