Crunchy, colorful and on the table in less then 20 min, what more could you ask for in a dinner? How about the fact you only need 1 pan to cook it in? Chockful of Tex-mex flavour and texture, from the bright rice to the crisp tortilla chips, there's nothing 'old' or 'paso' about his recipe!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Chorizo, sans boyau
250 g
Riz allant au micro-ondes
85 g
Croustilles de maïs
1 pièce(s)
Tomate
1 pièce(s)
Lime
7 g
Coriandre
1 pièce(s)
Oignon rouge
½ tasse(s)
Cheddar, râpé
1 pièce(s)
Crème sure
1 cs
Purée d’aromates tex-mex
2 cs
Base de sauce tomate
cs
Beurre*
cs
Huile*
cc
Sel*
cc
Poivre*
*** according to package directions?