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Something family grilled pork chops

Something family grilled pork chops

with Fresh Mango Slaw and Buttery Garlic Rice

Allergènes:
Soya
Sulfites
Blé
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéFacile
quantité par portion

340 g

Côtelettes de porc, désossées

¾ tasse(s)

Riz au jasmin

(Peut contenir : Poisson, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Arachides, Lait, Noix, Oeuf, Crustacés, Blé)

1 pièce(s)

Mini concombres

1 pièce(s)

Mangue

1 pièce(s)

Tomate

1 cs

Cassonade

(Peut contenir : Poisson, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Arachides, Lait, Noix, Oeuf, Crustacés, Blé)

2 cs

Ketchup

(Peut contenir : Poisson, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Lait, Noix, Oeuf, Crustacés, Blé, Gluten)

1 cs

Sauce soya

(Contient: Soya, Sulfites, Blé Peut contenir : Poisson, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Lait, Oeuf, Crustacés, Blé, Gluten)

28 g

Échalotes frites

(Contient: Blé Peut contenir : Gluten)

4 g

Sel d’ail

(Peut contenir : Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Arachides, Lait, Noix, Blé, Triticale)

1 cs

Vinaigre de riz assaisonné

(Peut contenir : Poisson, Moutarde, Sésame, Soya, Lait, Noix, Oeuf, Blé)

Pas inclus dans votre livraison

cs

Beurre non salé*

(Contient: Lait)

cs

Huile*

cc

Sucre*

cc

Sel*

cc

Poivre*

Énergie (kcal)690 kcal
Graisses15 g
dont saturés8 g
Glucides99 g
dont sucres29 g
Fibres3 g
Protéines46 g
Cholestérol95 mg
Sel1540 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium1050 mg
Calcium50 mg
Fer3.5 mg
Passoire
Casserole moyenne
Cuillères à mesurer
Verre doseur
Petite casserole
Assiette peu profond
Grand bol

Instructions

1
  • Before starting, lightly oil the grill. While you prep, preheat the grill to medium (approx. 400°F).
    Wash and dry all produce.
  • To a medium pot, add 1 1/4 cups (2 1/2 cups) water, 1 tbsp (2 tbsp) butter and half the garlic salt. Cover and bring to a boil over high.
  • Using a strainer, rinse rice until water runs clear.
  • To the boiling water, stir in rice, then reduce heat to low. Cover and cook for 13-15 min, until rice is tender and water is absorbed. Remove from heat. Set aside, still covered.
2
  • To a small pot, add brown sugar, half the soy sauce, remainig garlic salt and 1 tbsp (2 tbsp) butter. Cook over medium-low heat, for 2-3 min, stirring often until butter melts and sugar dissolves.
  • Remove from heat. Stir in ketchup and remainig vinegar. Stir to combine.
  • Pat pork dry with paper towels.
  • To a shallot dish, add pork and half the marinade. Flip to coat.
3
  • Peel, pit, then cut mango into 1/4-inch matchsticks.
  • Thinly slice cucumber(s)
  • Halve tomato(es) lengthwise. Cut into 1/4-inch thick half moon slices.
  • To a large bowl, add mango, cucumber, tomatoe, remaining soy sauce and remaining vinegar. Swasin with slt and pepper. Toss to coat.
4
  • Add pork to the grill. Close lid and grill for 4-6 min per side until pork is cooked through.**
  • Let pork frest for 2-3 min before slicing.
5
  • Fluff rice with a fork. Stir in half the crispy shallots and any resting pork juices.
  • Thinly slice pork.
  • Divide rice, pork and mango salad between plates.
  • Spoon remaining marinade over pork.
  • Sprinkle crispy shallots overtop.
6

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