Skip to main content
Something classic pork

Something classic pork

over Veggie Laced Linguine

Allergènes:
Blé
Sulfites
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

2 pièce(s)

Poitrines de poulet

170 g

Linguines

(Contient: Blé)

28 g

Jeunes épinards

1 pièce(s)

Citron

7 g

Mélange d’épices acidulé à l’ail

(Contient: Sulfites Peut contenir : Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Noix, Blé)

30 g

Câpres

(Peut contenir : Lait, Noix, Blé, Sulfites, Oeuf, Poisson)

10 g

Mélange d'épices pour sauce crémeuse

(Contient: Blé Peut contenir : Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Noix, Sulfites)

1 pièce(s)

Échalote

1 pièce(s)

Courgette

7 g

Persil

4 cs

Vin blanc de cuisine

(Contient: Sulfites Peut contenir : Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Noix, Blé, Sulfites, Oeuf, Poisson, Gluten, Crustacés)

1 pièce(s)

Concentré de bouillon de poulet

Pas inclus dans votre livraison

cs

Beurre non salé*

(Contient: Lait)

cc

Sel*

cc

Poivre*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)620 kcal
Graisses7 g
dont saturés1.5 g
Glucides82 g
dont sucres8 g
Fibres8 g
Protéines53 g
Cholestérol125 mg
Sel1200 mg
Potassium1300 mg
Calcium100 mg
Fer5 mg

Ustensiles

Grande casserole
Plaque de cuisson
Cuillères à mesurer
Poêle antiadhésive moyenne
Zesteur
Passoire
Verre doseur

Instructions

1
  • Before starting, preheat the oven to 425°F.
    Wash and dry all produce.
  • Bring a large pot of salted water to a boil over high.
  • To the boiling water, add linguine. Cook for 10-13 min, until tender but still firm to the bite.
2

 

  • Halve zucchini lengthwise, then cut into 1/4-inch half- moons.
  • Peel, then cut shallot into 1/4-inch slices.
  • To a parchment lined baking sheet, add zucchini, half the shallots, 1/2 tbsp (1 tbsp) oil and half the Zesty Garlic Spice Blend.
  • Roast in the middle of the oven for 10-12 min, stirring halfway until tender-crisp and golden
3
  • Pat pork dry with paper towels. Season with remaining Zesty Garlic Spice Blend, salt and pepper. 
  • Heat a medium non-stick pan (large pan for 4 servings) over medium-high.
  • When hot, add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil, then pork. Pan-fry for 1-2 min per side, until golden.
  • Remove from heat, then transfer pork to an unlined baking sheet.
  • Roast in the bottom of the oven for 8-12 min, until cooked through.**
4
  • Meanwhile, strain and capers
  • Zest, then juice lemon.
  • Roughly chop parsley
  • Reserve 1/2 cup (1 cups) pasta water. Strain linguine, then return to the pot, off heat.
  • When pork is done, transfer to a plate to rest for 2-3 min.
5
  • Reheat pan (from step 3) over low.
  • When hot, add 2 tbsp (4 tbsp) bitter. Swirl pan until butter melts.
  • Add shallots and capers. Cook for 1-2 min, stirring occasionaly until tender. 
  • Sprinkle Cream Sauce Spice Blend over top. Stir to coat.
  • Add white wine, lemon juice, reserved pasta water, parsley and any pork resting juices. Cook for 1-2 min, stirring often until sauce thickens slightly. Season with salt and pepper
6
  • To the pot of lingune, add zucchini, spinach and all but 2 tbsp (1/4 cup) piccata sauce. Toss to coat.
  • Thinly slice pork.
  • Divide linguine between plates.
  • Top with pork.
  • Spoon reserved piccata sauce over pork.

D’autres plats uniques et délicieux avec ces ingrédients

Idée repas du soir : testez nos meilleures recettes

Menu de la semaine : découvrez nos recettes